tiistai 21. elokuuta 2012

Mila 1v agilityreissulla

Meitin pikku-Mila on täyttänyt tänään pyöreän vuoden! <3 Pieni iso tyttö jo.


"Juhlia" ei sen kummin tänään ehditty, kun mamman (eli minun) aamupäivä meni kolmeen asti töissä ja sen jälkeen saikin alkaa valmistautua Milan agilityharkkoihin, kunnes kauhukseni tajusin ettei minulla ole autoa ja hallille on aivan liian pitkä matka jalkaisin. Niinpä nyt olikin sitten erittäin sopiva hetki tutustuttaa Mila ensimmäistä kertaa elämässään linja-autoon :)

Kahdella eri linkkarilla siis hallille ja kahdella takaisin. Vähän ennustelin, että Mila olisi pelännyt moista touhua, mutta positiivisesti yllätyin kuinka coolisti neiti matkustelun otti. Ekalla vuorolla se vähän ihmetteli ja päätti seisoskella huojuvassa bussissa lähes koko 5km matkan. Sitten vaihdettiin toiseen bussiin ja tämä vastaava matka menikin jo sitten maatessa lattialla mun jaloissa. Siihen väliin sitten tunnin agitreenit ja sama homma takaisin, tosin paluumatka meni molemmisssa busseissa rauhallisesti maaten. Päätä vain vähän nostettiin välillä kun ihmiset kulkivat ees-sun-taas ohi käytävällä. Reipas matkustaja-Mila :)

"Ottasiks mut sylkkyyn?"
"Ai ei? No mä nukun sitte tässä vaan"
 "Ai nyt ollaan perillä, joko mennään?"

Tähän väliin voisin vähän kertoa, missä mennään agilityn suhteen. Tänään oli alkeiskurssin yhdeksäs kerta ja uskomattoman hienoa on ollut Milan kanssa treenata <3 Neiti on kehittynyt hurjaa vauhtia ja näin totesi myös meidän ohjaaja tänään. Kerta kerralta Mila parantaa suosituksiaan ja huomaa kuinka se tykkää lajista :)

...hmmm meinasin kirjoittaa vähän siitä miten meidän eri esteet sujuvat, mutta a) luultavasti se ei ketään kiinnosta ja b) en osaa kertoa niistä kun kaikki termit on niin paljon hakusessa, että taidan jättää nyt tuon seikkaperäisen selostuksen väliin sittenkin :D Pääasia on, että Mila kehittyy ja MINÄ kehityn ohjauksessa. En malta odottaa, että esteet on opittu ja päästään tekemään radan pätkiä :)

6 kommenttia:

 1. Onnea agility-harrastukseen, ihana silmät hänellä.

  VastaaPoista
 2. Onnea Mila-mussukka<3 No höpö höpö Eeva ;) Mie olisin ainaski halunnu kuulla tarkemmin miten teidän esteittein opettelu sujuu mutta kerrot sitten vaikka kun nähdään ;) Toivottavasti pääsette kuitenkin melko pian menemään hyppy-hyppy-putki tyyppisiä radanpätkiä, koska esteopettelu voi olla aika puuduttavaa, mutta erittäin hienoa että käytte rauhassa läpi esteet niin että Mila varmasti osaa suorittaa ne esteet. :) Se on totta et ratoja on ihan turha alkaa menemään sellasten esteiden kanssa joita koira ei oikeesti vielä osaa :) Onnea harjoitteluun ja ens kesänä ollaan sitten jo jossain agility-epiksissä, sekä Stella että Mila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sä kuulet sitten kun nähdään :P Ollaan me ihan pientä, tyyliin yksi hyppy ja putki -rataa menty, mutta tosi vähän vasta :) Ei oo silti tuntunut puuduttavalta opetella yksittäisiä esteitä, hyvä tosiaan opetella ne kunnolla :) Katsotaan nyt noita episkiä, mahdanko ikinä uskaltaa :D Toivottavasti nähtäs nyt vielä, mulla on tänään ja pe ja la ilta, joten ei oikein ehdi :/

   Poista
 3. Paljon onnea Milalle! Kyllä se aika vaan vierähtää nopeaa :)

  Tsemppiä agilityn harjoitteluun, agility on mukavaa puuhaa! :-)

  VastaaPoista
 4. Onnea Milalle ja täällä ainakin kiinnostaa lukea, miten se agility menee ja etenee ;)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...