maanantai 27. toukokuuta 2013

Misseilyä ja aksailua ja muuta

Ohhoijakkaa kun on jäänyt postaileminen tässä kuussa. Paljon ollaan touhuttu, mutta eipä kai kaikkea tarvii aina raportoida ;D Jos nyt jotain kuulumisia kuitenkin pistäisi tänne ylös.

Agility sujuu hienosti, Mila on kehittynyt ihan huimasti. Oltiin toisissa epiksissämme 18.5. ja sieltä saatiin kivasti kokemusta. Möllirata meni hyvin, paitsi Mila ei mennyt ensimmäisellä syötöllä mustaan putkeen. Agilityrata sujui muuten hyvin, mutta kontaktit koira meni läpi, joten korjasin sekä A:n, että puomin. Treenitkin on mennyt älyttömän hyvin ja uskaltauduinkin ilmoittamaan Milan viralliselle hyppyradalle reilun viikon päähän Raumalle. Kontaktien vuoksi en vielä agilityradalle uskalla mennä.

Sofin kanssa tokokurssit on käyty läpi, mutta kisoihin ei olla toistaiseksi menossa ollenkaan. Kokeiltiin myös vaihteeksi rallytokoa ja se voisikin olla enemmän meidän juttu. Katsotaan joskos joskus saisi treenailtua sen verran, että voisi kisoissa koittaa pyörähtää...

Tänä viikonloppuna olin Milan kanssa näyttelyssä molempina päivinä, saaliina oli 2xSA, hirmu ylpeä olen tytöstä <3

25.5.2013 Harjavallan ryhmänäyttely; NUO-ERI NUK1 SA

Arvostelu / MILE ALEKSOSKI, Makedonia

Keskivahva, oikeanlainen purenta, hyvät pään linjat, oikein asettuneet ja kannetut korvat ja häntä, hyvä kaula, hyvät vartalon linjat, hieman avonaiset kulmaukset, liikkuu hyvin.

("Medium strong, correct bite, good headlines, correct set & carriage of ears & tail, nice neck, good bodylines, little open angulations, correct moving")

 Mila ja Stella. Sonia ja Stella oli siis meidän mukana jälleen ja Stellakin nappasi itselleen SA:n.

Pelästyttiin muuten tuolla oikeen kunnolla kun Mila käveli suoraan käärmeen päältä! Hyihyihyi, käärmeet on jotain niin kamalaa :S Onneksi nyt oli kyseessä rantakäärme, mutta oli se silti hirveä...

Sunnuntaina olin Milan kanssa kaksistaan Rauman näyttelyssä.

 26.5.2013 Rauman kaikkien rotujen näyttely; NUO-ERI NUK2 SA 


Milan havainnollistava mielipide näytelmistä ;)

Arvostelu / BANBURY BRENDA

Hyvä kokonaisvaikutelma, hyvä täyteläinen kuono, litteä kallo, erittäin hyvät korvat ja kaula, terävä sininen turkki, jossa hieman tan merkkejä, hyvä luusto, vartalo ja häntä.

("Good outline, well rounded muzzle, flat skull, very dog ears & neck, crisp blue coat and rich tan markings, good bone & body & tail") 

Paras narttu kehässäkin oltiin hilkulla saada VASERT, mutta meni meidän nenän edestä neljänneksi sijouttuneelle :) Mutta mitäs sillä edes tekisi, joten eipä tuo nyt suuri menetys ollut. Niin ja tämänpäiväisellä ERI-tuloksella saatiin myös sheltti ry:n ykkösruusuke :)

Semmoista. Nämä taisivatkin olla viimeiset näyttelyt koko vuonna! Nyt tippuu neidiltä nimittäin karva ja syksyllä saattaa olla ne pennut tulossa. Ensi vuonna sitten taas voidaan misseillä jossain kohtaa.

Mitäs muuta meille kuuluu? Sofi pitäisi trimmata, se alkaa olla aika kamalassa karvassa. Ajattelin taas harjoitella hommaa itse ja koittaa josko onnistuisin tuon itse kynimään, katsotaan. Loppuun uintikuvat koirista mökillä:

 Sofi uimassa laiturin takana


 Mila lähti kepin perässä veteen, mutta kääntyikin takaisin kun pohja katosi jalkojen alta :P

3 kommenttia:

 1. Eeva, nyt Merin tuleva sheltin pentu on maailmassa. Laitan sulle tänään vielä viedolinkkiä. Ja tämän laitan nyt Merille;)

  VastaaPoista
 2. Tässä: http://www.youtube.com/watch?v=izkjIes8GXs&feature=youtu.be Merin ja Teemun koiruus on jompikumpi tummista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloisia koiravauvoja, onnea heille omasta pennusta :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...