torstai 12. syyskuuta 2013

Kyllä barffi maistuu!

Bloggailu on hiukan nyt hidastanut tahtiaan täällä meidän blogissa, ja väitän että siihen on syynä tuo himputin älypuhelin! Olen tietokoneella nykyään enää kovin vähän, koska lähes kaiken (muun paitsi blokkailun) voi hoitaa sen kautta. Toki potauksia tännekin sillä voisi kirjoitella, mutta se vasta rasittavaa olisikin... Kaikessa muussa älypuhelimet on melko näppäriä, mutta kiroan syvimpään helvettiin viestiä kirjoittelun niiden kanssa! Luultavasti monet ystäväni pitävät minua hiukan vajaaälyisenä kaiken sen virnenäppäilyn vuoksi :)

Mutta asiaan. Nyt vähän ruokinnasta taas vaiheeksi. Heti alkuun tietysti mainitsen MUSH-kampanjan, jonka ilmaiseen barf-aterianäytteeseen moni koiraihminen on varmasti jo törmännyt :) Törmäsin kampanjaan netissä viime viikolla ja lunastin koirilleni ilmaisen barf-ateriapussin. Olin jo edeltävällä viikolla huomannut uudet ateriat paikallisessa barf-liikkeessä ja tuolloin ostin parit pussit heti kokeiluun. Eli meillä on jo ehditty kokeilemaan kyseistä tuotetta etukäteen.

Heh, olipas hauska huomata, että kampanjan mainoskuvissa oli tutut koirat ;)

Tosiaan, kyseessä on 100% luonnonmukainen koiranruoka ja nämä ateriat sisältävät lihaa, luita, sisäelimiä sekä kasviksia pakastetussa lihapullamuodossa. Lihapullien annostelumäärä määräytyy koiran painon mukaan. Itse annoin koirille ensin jäisenä lihapullat maistiaisiksi, ja molemmat makupalat hävisivät pian parempiin suihin. Jatkuvassa käytössä sekoitan näitä sulaneina nappuloiden joukkoon tai annan sellaisenaan. Hyvin ainakin on kelvannut meidän tytöille :) Tähän mennessä ollaan kokeiltu vasta nauta-sika-kana-ateriaa, mutta jatkossa tullaan kokeilemaan myös muita makuja.


Suosittelen siis kokeilemaan, meillä ainakin tykätään! Ilmaisen MUSH-ateriapussin voi lunastaa täältä. Mikäli barffaus on vielä uusi asia ja kaipaa aiheesta lisätietoa, niin sitä löytyy täältä.


Ja nyt kun aiheeseen päästiin, niin jatketaan vielä hiukan lisää barf-aiheella. Siitä asti kun ns. puolibarffaus aloitettiin, niin on koirille maistunut ruoka tosi hyvin ja vatsantoiminta on myös ollut kiitettävää ^^

Yleensä sekoitan nappuloiden joukkoon osan raakalihaa. Välillä on oikein herkkupäiviä, kuten tässä taannoin kun koirat saivat nappuloidensa joukkoon broilerinsydämiä. Ai että kun maistui! Kiehautin niitä ihan hetken ja pilkoin pieniksi.Tämä loppupätkä ei enää barffiin liity, vaikka Sofi kovasti yrittääkin näitä poskiinsa pistellä, mutta onneksi ei saa kiinni. Meitä ilahduttaa nimittäin usein tuossa piha-aidan ulkopuolella puussa hyppivä orava. Se tuntuu oikein tahallaan ärsyttävän Sofia, kun hyppii oksilla ja katsoo meitä ja pitää omaa hauskaa ääntelyään samalla kun Sofi hyppii aitaa vasta porkkanahäntä kohti taivasta sojottaen. Huoh.

Mutta eikös ole suloinen kaveri? :)

Loppulisäyksenä niille, joita kiinnostaa Milan masutilanteen eteneminen: Vatsassa vaikuttaa kaikki olevan hyvin. Ainakin masu kasvaa ja tisut on turvonneet. Mila taitaa olla sellaista tyyppiä, jota tämä tiineys ei väsytä, leikkiminen vain olisi hauskaa! Olen kyllä jättänyt nyt hihnattomat lenkit vallan pois ja koitetaan muutenkin ottaa rauhallisemmin, ettei nyt enää lopussa mitään satu. Ruokahaluttomuutta oli viime viikolla jonkinverran, mutta nyt tuo neiti syö suurinpiirtein kaiken mitä eteen laitetaan :) Lisäksi Mila on alkanut pyytämään joka yö ulos pissalle ja juomaan. Ja vaikka Mila on aina ollut kova tyttö antamaan pusuja, niin nyt se vasta hulluksi onkin ruvennut! Joka tilanteessa pitäisi olla naamaa nuolemassa :) Läheisyydenkaipuuta on siis havaittavissa, ja onhan tuo haleja ja silittelyjä saanutkin <3

Myös Sofi on huomannut, että Mila hakee minulta paljon huomiota, joten sekin on alkanut ängetä syliin normaalia enemmän minulle-kans-tyyliin :) Ja neiti valkoinen on siis saanut myös kovin paljon huomiota hänkin ;) <3


2 kommenttia:

  1. Tuossa kaupasta tarttui itsellenikin nuita sydämiä mukaan, ja pohdin että kun ei raakana syönyt että miten ne voisi valmistaa, ei netistä oikeen löytynyt vinkkiä, mutta nytten tiedänkin mennä keittämään niitä :) kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi ainakin keitettynä maistuvan, ainakin meillä menee alta aikayksikön :)

      Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...