sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Viihtyisä viikonloppu - rannalla & näyttelyssä

Lauantaina oltiin uusien shelttituttavuuksien kanssa Yyterissä vähän juoksuttamassa koiria. Mila juoksenteli jälleen innoissaan Yyterin matalassa rantavedessä pallon perässä, ja nuori neiti Lunakin uskaltautui muutamia kertoja itseään kastelemaan :)


Yllä olevaista kuvista kiitos Lunan omistajalle Jennille! :)
Tänään sunnuntaina oltiin sitten taas vaihteeksi näyttelyissä Milan kanssa pyörähtämässä. Mietin ilmoitanko sinne ollenkaan, koska tuomaria tutkiessani sain sen kuvan, että melko tiukka setä. No ehkä se olikin karistanut osan osallistujista, koska shelttejä oli vain 30. Avoimissa nartuissa oli 6 koiraa, joista kaksi sai ERI:n. Tuomari jakeli tasaisesti ERI:ä ja EH:ta ja useampia kappaleita antoi sekä H:ta että T:tä. 

Mila oli sitä mieltä (kuten nykyään aina näyttelyissä), että esiintyminen oli maailman tylsinsä hommaa. Se haukotteli eikä olisi millään jaksanut seisoa harjattavana pöydällä vaan yritti koko ajan maate. Lisäksi ei innostunut leluista hippasen vertaa. 

No siihen nähden esiintyminen meni sitten ihan ok, vaikka oli se aika innotonta. Tulokseen olen kuitenkin tyytyväinen, vaikkei mitään mullistavaa saatukaan :)

AVO-ERI AVK2

Arvostelu: "Erittäin hyvä tyyppi. Oikealinjainen pitkähkö pää. Silmät, korvat, purenta OK. Sopiva rintakehän vahvuus. Tasapainoiset kulmaukset. Hieman pitkä lanne. Tehokas liikunta, pitkät askeleet" -Tapio Eerola

Kuvat Jenni Nurmi

Mila 2v 10kk <3

5 kommenttia:

 1. Oon kyllä kateellinen tosta Yyteristä, kuvat sieltä on aina niin mahtavia ja voin vaan kuvitella kuinka kiva siellä on koirien juoksennella!

  Onnea hyvästä arvostelusta tiukalta tuomarilta, joskus sekin voi olla kuin voitto :) Upea Mila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen kyllä tosi kiitollinen yyteristä, ei niin hienoa koirarantaa varmasti suomesta muualta löydykkään. Jos joskus jostsin syystä eksytte tännepäin niin vien teidät sinne kyllä! Vaikka harvemmin varmaan tännepäin tulee asiaa :P

   Kiitos, itsekin olen tyytyväinen! :)

   Poista
  2. Jos tulee, me Novankaa vaaditaan sinne pääsyä ;)

   Poista
 2. Sulla on hieno jakku! Ja Mila oli tietysti myös tyylikäs :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...