torstai 29. tammikuuta 2015

Neiti shetlantilainen lukossa

Tammikuun loppuja! :)

Eilen oltiin molempien koirien kanssa Turussa kaverikyläilemässä sekä Milan kanssa käväistiin myös Leena Piiran osteopatia-vastaanotolla. Milalla on siis ollut sitä rimojentiputteluongelmaa, ja vähintäänkin osasyllinen tältä reissulta löytyi. Milalla oli nimittäin lukko vasemmassa yläosassa selkää sekä oikealla alaosassa. Lisäksi sillä on toispuoleisuutta selän lihaksistossa, eli vasen puoli on huomattavasti vahvempi. Piira sai lukot avattua selästä, mutta saatiin kuitenkin parisen viikkoa lepokomentoa, joten viikonloput kisat pitää perua ja samoin treenit. Vältellään nyt myös vapaana juoksemista hetkisen aikaa ja tehostetaan ravilenkkejä. Lisäksi Piira suositteli muutaman kerran vesimattokävelyä. Vesikävelymattoa ei meiltä Porista löydy, ja lähin sellainen sijaitsee Raumalla kolmen vartin ajomatkan päässä, mutta aion huomenissa kuitenkin soittaa sinne ja kysellä josko meidän kannattaisi lähteä koittamaan. Sen avulla Milan lihaksisto saisi Piiran mukaan nopeasti tasapainoaan takaisin. Lisäksi saatiin ohjeistukseksi tehdä erinäisiä pieniä harjoitteita Milan oikean puolen vahvistamiseksi, mm. ympärikiertoja vastapäivään ja seuruuttamista/kävelyä, niin että Mila on oikealla puolella.

Meitä ei hei k.i.i.n.n.o.s.t.a.

 Mila ja Stella 3v

Sofi, Mila, Stella ja Sulo

Tämän vuoden puolella ollaan ehditty pyörähtää kuitenkin parit agikisat, Porissa ja Liedossa. Puhdasta rataa ei vieläkään irronnut, mutta aikanaan, aikanaan... :)

Tässä pari Sari Sainion nappaamaa kuvaa Liedon kisoista:

Muuten meille kuuluu ihan hyvää. Milan edellissyksyn pennuista on saanut kuulla paljon kivoja kuulumisia, muutamasta on terveystutkimuksiakin jo otettu positiivisin tuloksin. Mulla itsellä pyörii nyt isoja kysymyksiä päässä koskien tätä kevättä, aika näyttää mitä tuleman pitää...

Luna, Sofi, Mila ja Nella


3 kommenttia:

 1. Teidät on haastettu ;) http://sulonjastellanelama.blogspot.fi/2015/01/hyvinvoiva-koira-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Olen muutaman vuoden ajan käynyt aina lukemassa blogiasi. Sinun koirasi ovat niin kauniita ja söpöjä, Niitten kuulumisia on mukava lukea ja kuvia katsella. Ja pentukuvat olivat niin ihania, että olisi tehnyt mieli ilmoittaa, että minä varaan ne kaikki itselleni :) Minulla on trikki colliepoika ja myös lapinkoiratyttö omaa elämääni ilostuttamassa. On mukava nähdä blogissasi pikkutrikki koiria ja tottakai kaikenvärisiä kauniita pikku "piippanokkia" :) Kiitos, että pidät tätä blogia!
  Lahja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiiiitos kovasti ihanasta palautteesta! :) Toivottavasti jaksat jatkossakin käydä lueskelemassa, vaikka kirjoittelenkin nykyään hieman harvemmin :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...