keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Ylpeä kasvattaja!

Milan 10/2013 syntyneet shelttipentuset ovat toki jo kaikki nuoria aikuisia, mutta edelleen olen todella kiitettävästi saanut kuulla kuulumisia ja kuvia ensimmäisistä shelttikasvateistani heidän omistajiltaan. Olen niin äärettömän tyytyväinen kaikkiin koteihin, ja siitä kuinka hienosti koirista on pidetty huolta. 

Jo myyntivaiheessa esitin ostajille toiveen, että toivoisin kaikkien käyvän aikuisiällä virallisissa terveystutkimuksissa. Kaikki ovatkin tätä toivetta kunnioittaneet, ja tällä viikolla onkin nyt jokaiselta näkyvissä tulokset netissä. Ja voiko sitä oikein tyytyväisempi jalostustulokseen olla, kun pentusten rivi näyttää tältä:

Kaikilla siis A/A lonkat, paitsi Pikillä B/B, ja silmät terveet. Lisäksi kaikilla kyynärät 0/0, samoin polvet. Kuura kävi myös selkäkuvissa tervein tuloksin.

Loistavien terveystulosten lisäksi olen kovin hyvilläni, kun kaikkien pentujen luonteet ovat kaiken kuulemani ja näkemäni perusteella todella positiivisia. Reippaita ja oloisia koiruuksia taitavat olla :)

Suuren suuri kiitos siis teille ihanilla omistajille, jotka olette antaneet Milan pentusille rakastavat ja huolehtivat kodit <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...