maanantai 14. marraskuuta 2011

Koirille matolääke

Milalla on ensi viikolla rokotus, joten nyt on sitten matolääkkeen aika. Sofille olisin kyllä halunnut pillerinä antaa, kun menee siten niin sutjakkaasti. Mutta otin nyt molemmille tahnaa, kun pennulle se on parempi ja samasta tuubista riitti molemmille. Ja ottihan se Sofikin sen nätisti kun suoraan kitalakeen sormella tyrkkäsin :)


Palkkioksi tytöt sai sitten oikeen herkkunamit! :) Sofi tosin söi omansa jälkeen vielä Milaltakin yli puolet, kun pentu oli niin hidas. Ja siltikin Mila söi kaaauan sen jälkeen kun Sofi oli omansa hotkaissut :) Sofista se oli piinaavaa katseltavaa ;P


5 kommenttia:

 1. Tuo Wll Done -patukka on meidän Olgalla nyt joka päivä, hammaspatukan lisäksi. Hänen Majesteettinsa rakastaa sitä hirven makua.

  Kuule, Flubenol on niin hyvänmakuinen matolääke, että koira ottaa sen karkkina. Sitä on sekä tablettina että tahana. Olga on aika pienestä ottanut sen tabletin suurena herkkuna. Laitan vain puoliksi, sillä se on aika suuri. Siis se tabletti;-)

  VastaaPoista
 2. Juu meidänkin koirien herkkuja on nuo Well donet ja hammaspatukat. Haukuilla on siis aika kallis maku ;)

  Täytyykin varmaan tuota Flubenolia sitten ensi kerralla koittaa, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Siis onko Mila jo vajaa neljä kiloo 3kk iässä? :) Ootko säkää mitannut? Sulo oli 3,9kg 3kk iässä ja siitä tuli maxi-sheltti... Paljonkos Mila muuten painoi kun se tuli sulle? :)

  VastaaPoista
 4. Okei :) No jos vanhat merkit pitää paikkansa niin Milasta tulee kyllä isohko sheltti... Shelttien kokoa on muutenkin vaikea ennustaa, kokoa löytyy moneen lähtöön. Oon ite just seurannut tarkkaan tota miten toi pentu, joka on tulossa mulle, on kasvanut koska sanotaan et jos sheltti kasvaa yli 400g per viikko 5-8vk välillä niin maxikokoinen tulee suurella todennäköisyydellä. Sillä mun pennulla on nyt sellanen 1,7kg verran painoa 7viikon iässä joten saa nähdä minkäs kokoinen tästä yksilöstä tulee mut tasaseen on tähän asti ainakin kasvanut. :) Mut tosiaan sillon kun Sulo mulle tuli niin punnasin sen kanssa vasta 3kk iässä eläinlääkärissä kun en tiennyt silloin noista shelttien kokoeroista :)

  VastaaPoista
 5. Sulo on 48cm/14kg, eli oot sitten varmaan nähny Sulon:D mutta voin kertoa että parista kennelistä jotka sijaitsee Porissa niin sieltä tulee aikas paljon tän kokosia, tosin Sulo voittaa ehkä nekin kaikki tossa koossa. Täällä Turussa tuossa on naapurissa yks sheltti joka on ainakin 50cm ja sitä ei oikeasti uskois sheltiksi enää... Mutta en usko että Milasta tulee ihan näin isoa :) Sulo kasvo vielä 6kk iän jälkeen monta cm mut nyt se on onneks lopettanut kasvun ;)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...