torstai 24. marraskuuta 2011

Mökkireissun kuvasaalis

Tänään oltiin koko poppoon kanssa mökillä viettämässä aikaa. Aamupäivä näytti tosi kurjalta kun satoi ja taivas oli ihan harmaa. Iltapäivällä tuli kuitenkin tosi nätti ilma ja saatiin muutama hyvä kuvakin koirista.

Nella, Luna ja Sofi kivellä

Sofi meni taas kerran uimaan järveen! Vesi on jo tositosi kylmää, mutta ei kun tämä vaan menee edelleen pulikoimaan sinne! Eikä mitään kahlausta, vaan oikeen kunnon lenkin veti siellä vedessä! Ja vielä kahteen kertaan! Sofin uimisvimma on kyllä jo ihan kohtuutonta, ei taida tuntea lainkaan kylmää... Mutta ei siinä vielä kaikki, että Sofi sinne veteen änkesi. Tämä meidän vauva päätti sitten mennä perässä. Mila siis hyppäsi Sofin perässä veteen ja pelästyi niin kauheasti, ettei tajunnut vissiin tulla heti takaisin rantaan vaan lähti räpiköimään syvemmälle! Itse olin siinä jossain kymmenen metrin päässä ja heitin kameran maahan ja juoksin hakemaan sitä pentua sieltä vedestä, kun se räpiköi jo melkein parin metrin päässä rannasta ja näytti siltä että kohta menee pää veden alle kun oli raukka parka niin paniikissa! Piti itsekin ihan polvia myöten kastella, että sai napattua pienen kainaloon turvaan. Siitä sitten nopeasti sisälle kuivattelemaan ja lämmittelemään. Toivottavasti ei nyt tule mitään kammoa vettä kohtaan tämän takia... Pian Mila oli kuitenkin jo kuiva ja taas täydessä menossa!

 Milan ja Sofin leikkejä


 

 "Mitäs täältä löytyy?"

 Mila 3kk (4kg ja 29cm)

Siinä oli oikein kuvapläjäys tällä kertaa! :) Hyvää tulevaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Nyt laitoit NIIIN ihania kuvia tänne, että mä en kestä, W A U ! ! !

  Ja miten hauska uimari-Sofi ja Mila (ou nou), hih ja huh!

  Meillä aikoinaan Ines-westie pentuna astui laiturilta veteen ilmeisesti luullen sen kantavan. Varsinaista vesikammoa siitä ei seurannut, mutta ei Ineksestä myöskään uimaria tullut. Tykkäsi kyllä kahlailla matalamassa vedessä. Rosa taas nuorempana tuli aina "pelastamaan" meitä, jos menimme uimaan. Siinä sitten mietittiin, että kuka pelastaa ja ketä.. :D Kerran mökillä oikein näin Rosasta, että nyt hänelle riitti. Poistui rannasta mökin verrannalle makoilemaan kesken meidän uimisen, eikä sen koommin enää uimaan tullut. Hänkin kyllä tykkäsi kahlailla.

  Uuden sukupolven koirat Rilla ja Peppi eivät oikeastaan ole vielä paljon vedessä käyneet. Muutaman kerran viime kesänä kahlailtiin. Tosin kyllä kerran jo Rilla meni niin syvälle, että uimaan piti ruveta. Katsotaan miten jatkossa käy, uidaanko meillä vai ei?

  Kolme westiä samassa kuvassa saa kyllä sydämeni pamppailemaan! Sen verran westie-ihminen taidan pohjimmiltani olla, ;)

  Paljon rapsutuksia teidän ihanalle laumalle! ♥

  VastaaPoista
 2. Juu onhan se kyllä hauskaakin, kun Sofi aina tuolla vedessä uiskentelee, pelkään vaan että se vielä vilustuttaa itsensä pahemman kerran kun ei älyä että nyt on jo talvi! Mutta niinhän se ui viimetalvenakin, huoh :) Ja kesällä olin oikein kiitollinen siitä, että se tykkää niin paljon uida, oli sen verran kuuma kesä. Meillä kyllä käydään paljon kaikenlaisissa paikoissa joissa koirat voivat uida. Toivonkin, että Mila pitäisi uimisesta, sille kasvaa kuitenkin niin paksu turkki, että saattaa tulla vähän tukalat olot muuten kesällä...

  Hah, juu toiset koirat tykkäävät "pelastella" ihmisiä vedestä ;) Meidänkin eräs tuttu isompi koira teki sitä, ja se ei enää ollutkaan niin mukavaa kun se tuli tassujensa ja kynsiensä kanssa siihen sohimaan :D Ja voi Inestä ja Rosaa, voin vain kuvitella nuo tilanteet jotka kuvailit :D

  Niin, westeistä saa kyllä tosi hienoja kuvia! Omasta mielestäni se on kaikista kuvauksellisin rotu, jonka tiedän :) Niitä ilmeitä kun löytyy ;) Ja nappisilmät ovat niin ihanat!

  VastaaPoista
 3. Voi ei Milaa! Onneksi sait vauvan vedestä pois!:D Kaikkea sitä pitääkin kokeilla isomman perässä.

  Ihania kuvia sait mökiltä, vautsi!

  Nähdään taas joku päivä! Matti on vielä yli kolme viikkoa poissa niin olen ihan yksin kotona koirien kanssa, tulkaa joskus poikkemaan!:)

  Terkuin;
  Linda & Tyttelit

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...