maanantai 21. marraskuuta 2011

Mila 3kk

Tänään Mila täytti 3 kk ja oltiin ekassa rokotuksessa. Meni niin kovin hienosti, eihän meidän vauva edes huomannut kun lääkäri pisti piikin niskaan. Seuraavan kerran sitten kuukauden kuluttua!

Painoa oli kertynyt jo huimat 4kg ja pituutta on n. 29 cm! Ennustaisin, että vähän suurehko neiti taitaa meidän Milasta kehittyä. Nooh, eipä meillä suuremmin ole näyttelyihin tarkoituskaan mennä. Muutaman kerran ajattelin ehkä käydä, JOS siltä näyttää että saattaisi jotain tuloksiakin saada. Mutta saa nyt sitten nähdä :)

Tänään oli aamulla vähän luntakin maassa, mutta ne suli heti pois ja kuvissakin vain muutama hassu läntti jäljellä:

Mila maastoutunut kuihtuneen kukan taakse.

Hupsista keikkaa!

Naapurin Cirneco-poika Aatoskin tuli morjestamaan tyttöjä


Loppuun vielä videokooste Milan ensimmäisestä kuukaudesta meillä:

6 kommenttia:

 1. Koko Tassun viemää porukka toivottaa Milalle oikein paljon onnea ja iloisia pentutouhujen täyteisiä päiviä!

  VastaaPoista
 2. Iloista synttäriä Mila! Rapsutukset kummallekin koiralle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana video :) Ootko muuten ottanut liimat pois korvista vai näyttääkö vaan siltä kuvissa? :)

  Jos sä muuten haluat näyttelytuloksen Milalle vaikka siitä tulis reilusti ylikokoinen niin kannattaa mennä sellaselle kuin "Davor Javor". Siltä Sulo sai ainakin NUO-H tuloksen vaikka silläkin on hylkääviä virheitä kaksin kappalein (koko + pystyt korvat). Mutta eihän sitä nyt vielä tiedä miten iso neidistä kasvaa, mutta ei se kyllä ihan siihen ihannekokoon (35,5) jää ;)

  Hauskaa syksyä teillekkin ja toivottavasti voidaan tulla leikkimään pennun kanssa muutaman viikon päästä kun tullaan Poriin? :)

  VastaaPoista
 4. Mä ehkä pitäisin niitä korvia muutaman kuukauden liimassa ihan varmuuden vuoksi mut sä teet mites tykkäät :) (Sit kun hampaat alkaa vaihtuu ni sillon ne sit ponnahtaa pystyy jos ponnahtaa).

  En tiedä tosta blogijutusta. Oon niin huono näitten blogijuttujen kaa kun enhän osaa edes muokata blogia sellaseks kivaks niin kuin sulla?! :D Koitan vähä vilkasta mun asetuksia, en kyllä tiedä mikä juttu siin on ettei päivity. Mullekkaan ei tuu mitään ilmotuksia jos sä oot kommentoinu eli mun täytyy vaan aika ajoin katsoa onko joku kommentoinut jonnekkin se on kyl vähä huono homma :D

  VastaaPoista
 5. Ooh, toi video oli aivan jautaa! Mila kasvoi aivan silmissä ja reipastui. Pissi osui melkein paperille ;) Noin mäkin...

  VastaaPoista
 6. ihana video :) vähä sama meininki ku meilläkin...sul on ketterät koirat..meidän koirat ei osaa sohvalle hyppiä :p en oo ikinä opettanut ja ehkä ihan hyvä niin:D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...