sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pikkujoulun viettoa

... ei nyt kovin jouluisissa merkeissä, mutta kuitenkin! :) VAROITUS! Luvassa on pitkä postaus ja paaaljon kuvia (ja muutama video)!

Tänään on siis ensimmäinen adventtisunnuntai ja niin ollen virallinen pikkujoulupäivä! Sofi ja Mila sai sitten vähän pikkujouluyllätyksiä "juhlan" kunniaksi ;)

Ensinnäkin ostin cittarista pari tällaista herkkuluuta, joiden sisällä oli vähän jotain pientä lisäpurtavaa:


Mila oli nopeampi tällä kertaa ja valkkasi heti kuution itselleen
Sofille jäi sitten pötkylä

Pian Sofi kuitenkin päätti, että Milan luu on kivempi ja meni sitten "auttamaan" Milaa kuutioluun kanssa. Sitten se olikin pian jo levällään sohvalla :)

Näiden lisäksi tytöille saapui tällä viikolla zooplussalta tilaus, jossa oli kaksi aktivointilelua ja kaksi vinkua. Ja sieltä oli laitettu pakettiin mukaan myös liittymislahjana kakkapussilolokero.


Näistä meni joulupaketteihin lähes kaikki, paitsi yksi aktivointilelu otettiin käyttöön jo tänään. Muut pääsevät varmasti esittelyyn sitten joulun jälkeen :)


Käyttöön otettiin heti siis tämä puinen aktivointilelu. Se on kaksipuolinen, eli molemmilla puolilla on eri pelit. Sofi oli tosi hyvä näissä ja oppi nopeasti mikä on jujun nimi. Milalla vie vähän kauemman aikaa namejen saamisessa. Kun kuvasin sen pähkäilyä niin kesti  lähemmäs 10 minuuttia ennen kuin kaikki nappulat oli nostettu namejen päältä :D Sofi osaa nyt jo nostaa heti kaikki palat ylös, mutta siitäkin huolimatta se on tosi kivaa ottaa niitä nameja sieltä piilosta! :) Myös toinen puoli hoituu Sofilta nopeasti, Milalta taas vähän kauammin ;)


Tässä myös lyhyet videot molempien tyttöjen tutustumisesta peleihin. Ensin Sofista kaksi videota ja lopuksi Milasta yksi.


Sitten, jotta postaus ei vahingossakaan jää liian lyhyeksi ;) niin loppuun vähän lisää kuvia. Olimme siis viime yön mökillä, ja kuvailtua tuli taas!

Lauantai-illalla oli kaunis auringonlasku:


Seuraavana aamuna sama näkymä oli vähän erilainen...  sumua oli niin paljon, ettei vastarantaa enää näy.

 Ja siinä missä edellisenä päivänä oli tuullut, niin nyt oli aivan tyyntä. Kaunista oli molempina päivinä, mutta eri tavoilla!

Luna löysi illalla mukavan nukkumapaikan mun laukusta, jossa se vietti ainakin pari tuntia siinä kun me muut vielä valvottiin :) Aamulla löysin kuitenkin itseni vierestä neljä koiraa! Olihan siinä vähän ahdasta, mutta olen tottunut ;) 
...niin ja piti vähän sensuroida tuota mun aamu-ilmettä ;)Aamulla oli siis tosi sumuista ja järvellä ei enää näkynyt vastarantaa eikä edes läheistä saartakaan juuri yhtään. Käytiin siinä sitten pienellä aamulenkillä.Minä ja Nella "virkeinä" aamulla: 
(Täytyy mainita, että ostin takin LIDL:istä! Ja maksoi vain 27€, joskus tekee löytöjä mitä kummallisimmista paikoista :) )

Yritin saada kaikkia neljää koiraa kuvaan kalliolla, mutta eipä onnistunut :D

 Mila ja Luna kurkkii kalliolta:

Sofin spurtti kalliolta alas:

 Ja kuka meni taas kerran uimaa? Sofi tietenkin!

 Löytyipä matkalta pieni jokikin, joka ylitettiin lankkua pitkin...

Mila jäi kiinni risuihin :) Se oli niin säälittävä, että piti mennä pelastamaan kun ei itse päässyt ;)

Sitten vielä pari kuvaa mökkirannasta, oli kyllä hienon näköistä kun kaikkialla oli sumuista!

 Noniin, mahtoikohan kukaan jaksaa katsoa ja lukea loppuun asti?  :)
No, jos tänne asti pääsit, niin 
HYVÄÄ PIKKUJOULUA JA 1. ADVENTTIA SINULLE! <3

1 kommentti:

  1. Voi että, kyllä teillä on ollut mukavaa ja niin hauskoja kuviakin. Oikein meillä äipän kanssa mieli herkistyi.

    Kivat noi pelit. Toiskohan se kuuluisa j-o-u-l-u-pukki mulle semmosia...

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...