maanantai 7. marraskuuta 2011

Kuulumisia!

Ihan aluksi, tervetuloa kaikille uusille (ja vanhoillekin) lukijoille! Kivaa huomata, että blogillaki on seurailijoita, eikä ihan yksikseen tarvitse jorista täällä :) Laittakaa ihmeessä kommenttia jos vaan postaukset herättää jotain ajatuksia, niitä ei koskaan voi olla liikaa! :)

Eilen Mila täytti 11 viikkoa, tästä pienestä iästään hän on asunut meillä 3 ja puoli viikkoa. Aika menee niin nopeeta! Sofi oli tänään trimmissä ja sillä aikaa käytiin Milan kanssa varaamassa eläinlääkärissä rokotusaikaa ja ostettiin samalla matolääkettä. Tuli siellä sitten punnittuakin pentu: 3,3kg. Huomaa kyllä jo, että painoa ja kokoa on tullut paljon lisää kun vertaa siihen, kun Mila meille muutti. Vaikka onhan hän edelleenkin tosi kevyt kanniskella :)

11vk. 3,3kg, korkeus n.26-27cm
Sofi oli tänään uudella trimmaajalla, en kyllä kovin tyytyväinen ole tulokseen... Olen kyllä kuullut, että ihan hyvä trimmaaja olisi ollut kyseessä, mutta omasta mielestäni ei osannut yhtään rodunomaisesti trimmata. Rintaa ei ottanut yhtään, eikä kaulaakaan kuurikaan. Päästä taas tuli aika pieni, eli näyttää kun pää jatkuisi yhtenä samana pötkylänä kaulan kanssa. Ja poskista selvästi on leikattu karvoja. Jaloista ja tassuistakaan ei ottanut yhtään. Selkäkään ei ole mielestäni mitenkään erityisen hyvin tehty. Enpä taida sinne sitten toista kertaa mennä :)

eipä nyt kovin imarteleva trimmi mielestäni ole westielle...
Noh, onneksi ei olla mihinkään näyttelyyn menossa. Mutta harmittaa silti, kun viikonloppuna on yhdessä eläinkaupassa lemmikkikuvaus johon ollaan ilmoittauduttu, ja sinne pitää nyt sitten tuon näköisenä mennä :/ Pääkin ihan kummallisesti trimmattu... Sofi näyttää nuorentuneen taas alle vuoden ikäiseksi, kun päästä lähti karva tuolla tavalla.
Taas haluan hehkuttaa, kuinka hyvin meidän vauvat on tullut keskenään toimeen! Koirat leikkii kaiket päivät kuin ylimmät ystävykset :) Aivan ihanasti kaikki mennyt <3 Sofi on vaan tainnut opettaa meidän sheltistä terrierin kun katsoo näitä niiden leikkikuvia :DSanokaas muut sheltin omistajat, kuuluuko sheltin näyttää tuolta, vai ollaanko me jotenkin pilattu meidän koira? :D No mutta leikki leikkinä, ihan on aisoissa pysynyt neitien painit ja molemmat yhtenä kappaleena edelleen :) Sofi osaa nätisti antautua ja tietää kyllä että kyseessä on vauva!

Mila kertoo vielä mielipiteensä mun jatkuvasta kuvailusta:


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille koiruuksille ja niiden ihmisille! :)

7 kommenttia:

 1. Yläbannerissa oikeanpuoleinen kuva 'babysta' on huikea!

  Mila the devil on hauska;-)

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 2. Suloisia koiruleita ♥
  mukavaa luettavaa + hyviä kuvia(:
  Itsellänikin on eläinblogi(:

  VastaaPoista
 3. Teidän kuulumisia on aina niin kiva lueskella, kiva että teillä menee Milan kanssa hyvin!

  Lienee ihan normaalia käytöstä sheltiltä, Freddykin näytti pentunta tältä:
  http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/8/82235/1242564529_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg
  http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/8/82235/1242564662_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

  Tosin en tiedä, onko Freddy paras esimerkki "normaalista" sheltistä ;D

  VastaaPoista
 4. Onpa Mila hienon näköinen :) Ainakin Netan ja Mirun leikit ovat aina olleet aika hammastelevaisia :D

  VastaaPoista
 5. Meillä kanssa aivan samanlaista meininkiä, hampaat käy ja suu on auki, leikki näyttää hurjalta, mitä se oikeasti ei ole! :-)

  Hertalle välitetty rapsutukset! :) Välitä myös meiltä teidän tytöille rapsutukset!

  VastaaPoista
 6. Kuules nyt suloinen Mila-vauva. Kaikkia kiinnostaa sun mamin ottamat kuvat, jotka on aivan ihania! Niin, että koeta vaan kestää. ;)

  Tiedän kokemuksesta, että hyvää/mukavaa trimmaajaa ei ole helppo löytää. Ja vaikka Sofi näyttääkin tietysti tosi söpöltä ja tosiaan hyvin pentumaiselta, niin yhdyn mielipiteeseesi siitä, ettei uusin trimmi ole paras mahdollinen, tylsää. :/ Toivotaan, että opit itse hyväksi trimmaajaksi. Itse en ole todellakaan oppinut ja joudun olemaan "muiden armoilla" (tai koirat joutuvat). Nyt meillä on kyllä onneksi aivan ihana ja taitava trimmaaja, mutta aina ei ole ollut asiat yhtä hyvin.

  Hammaspusut on meidänkin "nuorella parilla" kova sana. Miestä aina ihan hirvittää Rillan ja Pepin painiminen, mutta koirilla itsellään on tosi kivaa. Eikö olekin ihanaa seurata koirien leikkimistä! Paljon suukkoja molemmille söpöläisille! ♥♥

  VastaaPoista
 7. Ai teilläkin hammasmiekkaillaan :)
  Meilläkin sitä harrastetaan päivittäin. Se nähkääs pitää hampaat ja mielen terveenä. Ja varsinkin meille pennuille se on mitä parhainta ajanvietettä, eipähän sitten tule teroitettua hampaita johonkin mihin ei pitäisi kajota.

  Jatkakaa vaan samaan malliin, niin mekin täällä :)

  Terkuin Wilma & Nuppu

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...