maanantai 19. syyskuuta 2011

Kasvain tassussa

Eilen illalla löysin sattumalta Sofin etutassusta punaisen ylimääräisen patin, vähän varvasta muistuttavan. En ole aikaisemmin mitää tuollaista huomannut, vaikka vasta muutama päivä sitten sen kynsiäkin leikkasin. On siis hiljattain luultavasti tullut ja melko nopeasti varmasti kasvanut. Sofi ei sitä mitenkään arista, mutta päätin tietenkin mennä sitä lääkärille näyttämään, ettei mistään vakavasta ole kyse.

Soitin sitten tänään aamulla eläinlääkärille ja saatiin heti aamuksi aika. Lääkäri otti näytteen patista ja sanoi, että se olisi Histiocytoma eli hyvänlaatuinen ihokasvain, jota esiintyy erityisesti nuorilla koirilla. Ne häviävät kuulemma usein itsekseen muutamassa kuukaudessa, eli ei tarvi nyt ruveta operoimaan ainakaan tässä vaiheessa mitenkään jos ei haittaa koiraa. Onneksi ei mitään pahempaa löytynyt ja toivotaan ettei tuo tuosta enää hirveästi kasvaisi, ettei juoksentelu ala repimään sitä rikki...Lääkäristä mentiinkin suoraan Noormarkkuun lenkkeilemään, mukaan tuli tietenkin Nella ja Luna:

  minä, Luna, Nella ja Sofi rautiesillalla

 Sofi ja Luna pulahtamassa joessa. Sofi meni jälleen kerran useamman kerran uimaan lenkin aikana, kaikissa lätäköissä piti käydä.

Sofi ja Luna vakiopaikoilla kotona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...