maanantai 28. marraskuuta 2011

ARVONTAA!! :)

Tällä kertaa vähän erilainen arvonta! Juttu on siis niin, että meidän koirat on mukana lemmikkikuvakilpailussa, joka on käynnissä facebookissa ja äänestää voi tykkäämällä kuvaa. Eniten ääniä saanut kuva voittaa palkinnon, ja myös tykkääjien kesken arvotaan palkinto! Olisin siis kiitollinen jos joku teistä viitsisi käydä antamassa äänen meidän haukuille, samalla teillä on kaksinkertainen mahdollisuus voittaa kahdessa eri arvonnassa! :) Ajattelin siis järjestää tämän tiimoilta arvonnan tänne.


Jokainen, joka käy antamassa äänen facebookissa alla olevien linkkien kautta, pääsee osallistumaan sekä 1) facebookissa kuvakilpailun yhteydessä olevaan arvontaan (kaikkien tykkääjien kesken), että 2) täällä blogissa olevaan minun järjestämääni arvontaan!

Ohjeet tulee tässä:
-Mikäli äänestät (=tykkäät) vain toista kuvaa, saat yhden arvan
-jos annat äänen molempiin kuviin saat kaksi arpaa. Kerro täällä blogissa (tässä postauksessa) kommentilla, että monellako arvalla olet mukana.
- lisäksi jos olet blogissani lukijana saat yhden ektra arvan, ja jos linkität arvonnan blogiisi saat toisenkin ekstra arvan! Mahdollisuus on siis lunastaa 4 arpaa yhteensä (+ yksi arpa facebookin arvonnassa)! Muista kertoa kommentilla täällä että monellako arvalla olet mukana!
Anonyymit osallistujat, jättäkää nimimerkki. Pahoittelut niille henkilöile, jotka eivät ole rekisteröityneenä facebookissa, ikävä kyllä teillä ei ole mahdollisuutta osallistua :/

Tulen arpomaan täällä kaksi palkintoa
- toinen käsitöihin liittyvä (sisältää ainakin erilaista materiaalia käsitöihin liittyen. Huom! Kertokaa ihmeessä kommentissanne, minkälaista käsityötä/askartelua tykkäätte tehdä, niin voin räätälöidä palkinnon yksilöllisesti voittajan mukaan!)
- toinen koiriin liittyvä (sisältää ainakin herkkuja ja lelun koirille)
Molemmissa palkinnoissa tulee olemaan mukana myös jokin pieni jouluyllätys! Kerro kommentissasi kummasta aihepiiristä haluat palkinnon (mikäli lunastat useamman arvan, voit halutessasi käyttää arvat eri palkintojen arvontaan, muista ilmoittaa tästäkin!). Mikäli kommentoija ei ilmoita kumman palkinnon arvontaan haluaa osallistua, laitan hänet automaattisesti siihen arvontaan, kummassa on vähemmän osallistujia. Tulen mahdollisesti julkistamaan palkinnot täällä ennen arpomista, mikäli saan ne loppuun asti päätettyä ja hankittua, mutta en lupaa mitään ;)


Meillä on kaksi kuvaa lemmikkikuvakilpailussa mukana, toisessa Mila & Sofi ja toisessa Luna & Nella. Molempia kuvia saa mielellään äänestää. Äänestäminen tapahtui siis menemällä alla oleviin linkkeihin ja tykkäämällä kuvia niiden takana. Tosi simppeliä :)

Sofin ja Milan kuvaa voi äänestää täällä.
Nellan ja Lunan kuvaa voi äänestää täällä.
Koirien kuvat on ottanut valokuvaaja Eeva Meysel.


TIIVISTETTYNÄ:
- Käy antamassa äänesi facebookissa. 
- Muista kertoa täällä kommentissasi
      * monellako arvalla olet mukana
      * miten käytät arpasi, eli laitatko esim. kaikki arpasi vain jompaan kumpaan aiheryhmään
      * jos haluat voittaa käsityöpalkinnot, kerro minkälaisesta käsityöstä/askartelusta pidät 
        (jotta osaan valita voittajalle sopivan palkinnon)


Osallistumisaikaa on 20.12. klo 24 asti. Kiitos paljon osallistumisesta ja hyvää joulun odotusta! :)

15 kommenttia:

 1. Hih..kaikki mahdolliset ja mahdottomat arvat, tykkäsin molempia naamakirjassa, jaoin ne vielä omalle seinälleni. Olen lukijasi, ja linkitän..huhh..hengästyttää, montako arpaa tuli neljäkö?
  Voi että nää sun koirat on ihania.<3 Paljon onnea kilpailuun.

  VastaaPoista
 2. Äänestin molempia, oon lukija ja menen nyt myös linkittämään blogiin! :) Ja mieluiten tohon koira-aiheiseen arvontaan, kässäjuttuja löytyy nurkista niin paljon että uusia ei hankita ennenkuin vanhat on järjestetty.... :D Onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
 3. 3 arvalla mukaan 8) Olen lukija ja tykkäsin molemmista kuvista. 2 arpaa käsityöjuttuun ja 1 koira-aiheiseen.

  VastaaPoista
 4. Minäkin äänestin molempia :) Eli kahdella arvalla mukana ja kummatkin arvat tuohon koira-aiheeseen (sillä olen itse niin surkea käsityö asioissa :D )

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva Sofista ja Milasta!<3

  Joo onneks ostit tavismallisen, noi on ihan tyhmät takit. Ei ne edes suojaa mahaa mitenkään. Taidan myydä pois;)

  Noilla kaikilla kolmella koiralla oli koti, ainakin luulen niin. Ainakin tuolla joka pussaa mua kuvassa, se olikin hihnassa ja pannassa. Se kauppaa vastapäätä asustava koira oli varmaankin myös jonkun oma, vaikka olikin tosi laihassa kunnossa ja äärettömän arka. Tuo kolmas musta pieni haukku oli jonkun koira myöskin, koska se makoili aina yhdessä kaupasa ja sillä oli aina ponnari päässä ja tassut oli trimmattu lyhyiksi karvasta! ;) Mutta kulkukoiriakin siellä näkyi ja se tilanne siellä on kyllä tosi surullinen. Hammasta saa purra että pystyy kävelemään niiden kaikkien koirien ohi, ja olla auttamatta niitä. Tosi vaikeaa. Lohduttauduin vain ajatuksella että ne ovat niin tottuneita tähän.

  Joo Välimäet sanoikin että olen kuin tummaihoinen, kaikki vaan nauroi:D Harmi vaan tää rusketus häviää täällä pimeässä ja kylmässä suomessa niin nopsaan;)

  Venla kiittää onnitteluista!<3

  Terkuin
  LindaS

  VastaaPoista
 6. Juu. kontaktikoirissa käydään Helmin kanssa tokoilemassa:)

  Hui kamalaa!:/ Olipas huonoa tuuria matkassa. Tytöille onneksi riittää hauskuudeksi se rapina mikä tulee kun jää hajoaa, ja sitten hyppäävät pois ja hepuloivat. Itse lätäkössä hyppiminen on aika harvinaista. Kaikkea sitä sitten sattuukin..:(

  LindaS

  VastaaPoista
 7. Kaikilla arvoilla mukana! Linkkailen arvonnasta seuraavaan postaukseen :)

  Jos voitan, ei ole väliä kumpi palkinto lähetetään:)

  Oikein nättejä kuvia! :-)

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana tavoittelen koira-aiheista palkintoa! Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 9. Kolmella arvalla osallistun!
  Eli olen lukijasi ja tykkäsin niistä 2 kuvasta!
  Tavoittelen koira-aiheista palkintoa :)!

  VastaaPoista
 10. Kävin tykkäämässä molemmista kuvista (nimellä Ida Leino :), ihan huippuhienoja otoksia! Voisin yrittää käsityöpalkintoa!

  VastaaPoista
 11. Minäkin kävin tykkäämässä molemmista kuvista, todella upeita ne olivatkin! :) Liityin myös lukijaksesi. Eli kolmella arvalla mukana ja laitetaan kaikki likoon tuota koira-aiheista palkintoa varten :D

  VastaaPoista
 12. Sain siis 3 arpaa. Olen lukijasi, ja tykkäsin kummastakin kuvasta :) Laitan 1 arvan käsityöaiheiseen arvontaan ja loput 2 koira-aiheiseen. Rakastan villasukkien kutomista, olen tehnyt jo monet kymmenet villasukat :)

  VastaaPoista
 13. 4 mukana! Tykkäsin molempia kuvia, oon lukija, laitoin blogiin linkin. Ja koiraaiheeseen osallistun :D

  VastaaPoista
 14. Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan :) Neljällä arvalla lähdettiin osallistumaan: tykkäykset molemmista kuvista, lukija sekä linkki meidän blogissa. Jos arpaonni suosii, otamme vastaan koira-aiheisen palkinnon :) ONNEA kisaan!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...