torstai 10. marraskuuta 2011

Töhnää tassuissa ja silmässä

Olen tosi laiska pesemään koirien tassuja ulkoilun jälkeen, tja ästä syystä meille kulkeutuu kaikki kurat sisälle koirien tassuissa. Yritän nyt hiukan parantaa tilannetta laittamalla eteiseen valmiiksi pyyhkeen koirien kuratassuja varten. Saa nähdä parantuuko tilanne yhtään... 

Koirien piti tietenkin sitten saada omat pyyhkeet kun kerran tämmöiseen ruvetaan. Ostin Kontista neljä 50sentin käsipyyhettä jotka meni koirien käyttöön. Joo, väri on tosi vaalea, mutta enpäs nyt siitä niin välitä kun eivät juuri mitään maksaneet :) Ja näissä ainakin näkyy maali hyvin! Askartelukaupasta ostamillani tekstiilitusseilla nimittäin kirjailin pyyhkeet ja silitin ne vielä, jolloin väristä pitäisi tulla pesun kestävää.


Mila tuli heti testaamaan pyyhkeitä:

Yksi pyyhe pääsi eteiseen (alla kuvassa) ja toinen takaovelle, sieltähän nuo koirat enemmän sitä kuraa sisälle tuovatkin, kun tykkäävät niin usein olla takapihan aitauksessa. Ja takaovestahan tullaan suoraan olohuoneeseen, josta taas hypätään suoraan sohvalle ja siellähän sitä hiekkaa sitten yleensä onkin...huoh.
 

 * * *

Edellisaamuna kun herättiin, niin Sofin silmä oli aivan rähmässä ja neiti siristeli silmäänsä kovasti. Mentiin sitten eläinlääkärissä käymään ja saatiinkin Oftan dexa chlora -antibioottitipat, kun Sofilla on kuulemma aika paha sidekalvotulehdus. En tiiä mistä sekin on tullut, mutta nyt saadaan sitten 10 päivää tiputella tippoja neljästi päivässä.
Voi raasua!

Sofi on myös löytänyt uuden nukkumapaikan; kenkäteline eteisessä :D Noh, joku on näköjään jättänyt housut siihen, niin kai siinä sitten on ihan hyvä maata... (?) :)

Häh?

Sitten vielä loppuun  MILA THE DEVIL osa 2:

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia suloisista koiristasi. Tykkään kovasti tästä Westiestä, se oli mullakin mielessä ennen kuin Väinöä (kultaistanoutajaa) olitiin ostettu. Mutta en osannut vielä rotua vaihtaa, Väinö on mun neljäs noutaja..hih..
  Mutta mulla on kyllä optio Westieen, sanoin miehelleni...

  VastaaPoista
 2. Heh heh, olipa mainiot kuvat tassupyyhkeen käyttäjästä.

  Toivottavasti Sofin sulokkaat silmät tervehtyvät pikaisesti.

  Mila The Devil :D

  VastaaPoista
 3. Ihania pyyhkeitä! Täytyypä itsekin tälläisiä väsäillä pari kappaletta :)

  Hertta ja Kerttu kiittävät aivan loistavista palkinnoista! Palkinnot olivat enemmän kuin mieleisiä! :) Kiitos!

  Mitäs Sofille ja Milalle kuuluu?

  VastaaPoista
 4. Joo, tuommoisia mä väkerrän:)

  Kummatkin koirat voi hyvin, paitsi Kertulla on kans silmät vuotaa ja niihin tipat. Alkaa ilmat viilenemään lujaa ja pian pitääkin talvikamppeetkin pukea tytöille.

  Oho, edellinen kommentti tulikin vahingossa väärällä nimellä.

  VastaaPoista
 5. Voi että ku on sulonen kuva toi kus se nukkuu kenkätelineessä meiän koira nukku kans pentuna eteisesssä kenkien seassa ja meni iskän isoihin tossuihin sisään se oli niin sulone se tykkäs myös nukkuu pyykki kasa nyttemmin jo kolmivuotiaana ei oo enää tehny kumpaakaa.

  VastaaPoista
 6. Lotta: Kiitos :) Sofikin nukkuu usein vaatteiden päällä, mm. pyykkikasassa (puhtaassa ja likaisessa;))

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...