maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 saavutukset ja vuoden 2013 tavoitteet

Nyt vetelee viimeisiään tämäkin vuosi, itse en kovinkaan riehakkaissa merkeissä sitä vietä, kun aamulla aikaisin täytyy töihin lähteä :/ No olenpahan kotona koiria lohduttamassa jos alkaa paukkuraketit pelottamaan! Vaikka onneksi meidän koirat eivät ihan hirveästi rakettaja pelkää, ainakin niin muistaisin viime vuodelta. Sofi tosin jo pelästyi paria paukahdusta tänään, mutta nopeasti näistä tokeni. Katsotaan miten käy kun tarvitsee iltapissalle lähteä...

No, nyt ajattelin vähän laittaa pientä tiivistelmää kuluneen vuoden touhuista. Koirien kanssa on tullut paljon uutta tehtyä:

SOFI:

- Käydyt kurssit: Rallytoko alo, Toko alkeet, Toko "yläkoulu", Toko "Kymppi". Toikoiltu siis on, vieläkään ei olla yhdissäkään kokeissa käyty eikä olla edelleenkään siihen valmiita. Vaikka koulussa on oltu niin silti on hieman hitaasti edetty näiden liikkeiden kanssa :P


- Näyttelyt: Sofi kävi kahdessa näyttelyssä saaden molemmista EH:n. Tämä oli myös meidän tavoite, jotta jalostukseen voi hyvillä mielin Sofia käyttää. Tosin tuli sitten muita mutkia matkaan tuon jalostushaaveen suhteen... Mätsäreissä tuli käytyä 9 kertaa.

Pori KV 29.7.: AVO-EH

- Terveystarkastukset: Syksyllä Sofi oli terveystarkastuksissa saaden seuraavat tulokset; sydän terve, polvet 0/0, mutta ikäväksi silmien kohdalla heräsi epäilys harmaakaihista... Tämä löikin sitten jäihin meidän kevään jalostussuunnitelmat, joka oli melkoinen isku palleaan.

Sofi eläinlääkärissä punnittavana

MILA

- Käydyt kurssit: Pentukurssi, Näyttelykurssi, Agility alkeet 1 & 2, Agility jatko -->, Hanna Löytynojan agilitykoulutus. Ollaan siis nuorenkin tytön kanssa koulussa ehditty käymään ja kivaa on ollut! Agilitysta on kehkeytynyt ihan meidän ykkösjuttu.

- Näyttelyt: 9 virallista näyttelyä (sis. pentunäyttelyt) ja 15 match showta. Mätsäreistä on ollut paljon hyötyä virallisiä näyttelyitä ajatellen. Paras sijoitus oli PUN1. Virallisista näyttelyistä mukaan tarttui yksi VSP-pentu titteli sekä 2 ERI:ä, 3 EH:ta ja 1 H. Paras sijoitus oli JUN-ERI JUK2.


Pori KV 28.7.: JUN-ERI JUK2

- Terveystarkastukset: Myös Milalle tehtiin terveystarkastukset syksyllä ja niistä tuli vain hienoja uutisia; silmät terveet, kyynärät 0/0, lonkat A/A, polvet 0/0, sydän terve! :)) Nämä oli loistavia uutisia Milan agilitya ja jalostusta ajatellen.

- Mila on kasvanut isoksi. Mitta pysähtyä viimein tänä vuonna n. 37,5 cm mikä tarkoittaa että Milasta tuli ihan kelpo medi-koira agilityyn ja näyttelyihinkin on vielä sopivan kokoinen. Isoksi kasvamiseen liittyi myös se, että Mila oppi VIHDOIN JA VIIMEIN syksyllä sisäsiistiksi JJJJJJJeS. Kyllä oli tuskaa sekin taistelu :D


MUUT:

- Saatiin kennelnimi helmikuussa ja yhdet pennutkin (Lunalle) ehdittiin sillä saamaan :)


TAVOITTEITA VUODELLE 2013:

- Milan kanssa korkataan agilitykisat (vähintään epiksiin mennään).
- Treenata paljon agilitya ja saada lisää vauhtia ja muutenkin kehittyä mahdollisimman paljon (kontaktit kuntoon mm.)
- Milan pennut ensi talvelle (tämä tavoite voi myös siirtyä vuoteen 2014).
- Milalle näyttelyiden ykkösruusuke, ehkä SA.
- Sofin kanssa ekoihin möllikisoihin meno toko:ssa, iso ehkä virallisille kisoille. ALO-liikkeet kuntoon.
- Sofin silmätarkki, josta toivotaan ja rukoillaan hyviä uutisia. Jos hyviä uutisia tulee, niin sitten syksyllä tavoitteena pennut Sofille.

Siinä nyt jotain mitä ensi vuonna tavoitella :) Sitten vielä viimeiset sanat tälle vuodelle, eli

MAHTAVAA JA MENESTYKSEKÄSTÄ 
UUTTA VUOTTA JOKAISELLE! <3


5 kommenttia:

 1. Onnekasta uutta vuotta ja näyttely- ja treenimenestyksiä!

  VastaaPoista
 2. Onnellista uutta vuotta teillekin<3 Toivotaan parasta Sofin puolesta! Ja kiva kun tekin laitoitte vähän tavotteita ensi vuodelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No joo vähän jotain pientä kirjottelin, tarkoitus oli tehdä paljon laajempi katsaus viime vuoteen ja tulevaankin, mutta sitten laiskuus iski :D

   Poista
 3. Teillä on kyllä hyvin mennyt näyttelyissä, mahtavaa :)
  Hyvää uuttavuotta!
  ps. We are back again :D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...