tiistai 19. maaliskuuta 2013

Lalla-ti-laa

Eikö nää pakkaset jo loppuis, mä en enää jaksais! Aurinko paistaa ja koitan imee siitä kaiken lämmön ja toivon että tulis jo kesä :) Meillä on keväällä/kesällä vähän remppaakin edessä kotona, talon ympäri tehdään sadevesijärjestelmät (odotan "innolla" sitä myllättyä maata...), sitten tohon sivuun rakennetaan autokatos. Sisälle vaihdetaan ainakin tapetteja yhteen makkariin ja haluisin kovasti vaihtaa myös olohuoneeseen ja eteiseen tapetit, mutta siinä on sitten vähän isompi homma, jotta katsotaan nyt jaksaako... Sitten pitäis vaihtaa tai maalata makkarien ovet valkoisiksi, samaten aion maalata keittiöstä vähän puisia osia valkoisiksi. On tuossa sitten hommaa ihan riittämiin!

Mutta nyt poikkesi vähän blogin aiheesta :P Jos mennään takaisin koiriin, niin niin... niin että mitäs niistä? Ei niissä ole nyt pajonkaan kerrottaava, molemmat voi hyvin ja paljon on harrastettu. Varasin Sofille huhtikuun loppuun uuden silmätarkin. Jännitän sitä aika kauhun sekaisin tuntein, hyvä jos edes uskallan mennä sinne. Pakko varautua vaan siihen pahempaan vaihtoehtoon, vaikka toivon että lääkäri pyörtäis viimekertaset sanansa.


Siinä kännykkäkuva Sofista. Yritän opinnäytetyötä vääntää, mutta nuo kaksi ovat melkoisia häirikköjä, tulevat aina keskeyttämään kun olen niiden mielestä tarpeeksi kauan kököttänyt koneella tai kirjoja lukien :) Sofi on menossa trimmii nyt torstaina, alkaakin tukka roikkua jo silmillä. Seuraavan trimmin teenkin itse, kun ilmoittauduin westien trimmikurssille joka on toukokuussa.


Milastakin kännykuva. Milan tukka taitaa olla kasvanut jo täyteen mittaansa, ainakin tuntuu ettei se enää tuosta veny. Kohta alkaa taas näyttelykausi, katsotaan kuinka paljon niissä jaksetaan tänä vuonna käydä. Muutamaan tässä kotikulmilla olevaan ollaan jo ilmoittauduttu. Mietin nyt vielä, että pitäisikö shelttien erkkariin ilmota vielä... katsotaan. Nyt tulevana viikonloppuna on Milan ekat agility-epikset, vähän jännittää :) Voi olla että ilmoitan tuon silti pelkkää hyppäriin, kun ei olla kontakteja vielä menty radalla ilman etupalkkaa... Toivon, että ehdittäisiin jossain virallisissakin kisoissa käymään ennen kuin Mila syksyllä siirtyy muutaman kuukauden mammalomalle.

Tilasin muuten Tessukalta uuden ovikyltin meidän oveen, eikös olekkin hieno?Tähän loppuun ei-niin-sitten-yhtään-koira-aiheinen -kuva, mutta jos naiset olette olleet pitkään koneella, niin tässä vähän niska-hartialihas -venytystä:

 
Hyvää alkavaa kevättä kaikille! ;)

P.S. En muuten ole muistanut mainita, että Sipsi sai lopulta uuden hyvän kodin :)

3 kommenttia:

 1. Haasteellinen ulkoremppa tiedossa, koirat tykkäisivät varmaan mennä vähän kurkkimaan. :)
  Maalaushommat mielletään helpoiksi, mutta ainakin katon maalaaminen on tosi hankalaa, jo pelkästään asennon takia.Tsemppiä siis sulle projekteihin.
  Mikä Sofin silmässä on? toivottavasti ei mitään vakavaa.Hän on niin kaunis.
  Väinö lähettää terkkuja hännänheiluttaja kavereille.Ruff...ruff...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kattoa ei onneksi olla maalaamassa :) Se olisi kyllä kamala homma!

   Sofilla epäillään harmaakaihia, mikä estää jalostukseen käytön ja aiheuttaa jatkossa sokeutta. Vielä ei kuitenkaan olla mitään todettu, joten siksi jännittää kovasti tarkkiin meno... Kiitos ja terkkuja sekä rapsutuksia Väinöllekkin! :)

   Poista
 2. Ihana Sofi-assari, hihhihhihhih! :D

  Pidän niiiiin paljon peukkuja, että saisitte hyviä uutisia silmätarkastuksessa! Uskon, että sua jännittää.. ((jaksuhali)) <3

  Toi ovikyltti on u p e a, WAU!!

  Niin, ja kiitti niskavenytyksestä! :D

  Terkkuja sinne ja suukkoja tytöille! <3

  PS. ihanaa kuulla, että Sipsi sai hyvän kodin! <3

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...