maanantai 14. lokakuuta 2013

Pentujen 1 vko -potretit

Nopsaan on eka viikko mennyt, huomenna pennut jo 1 viikon ikäisiä! Kuvat otin jo tänään, kun huomenna olen koko päivän töissä ja pennuilla on hoitaja :)

Viikko on mennyt hienosti, Mila hoitelee pentuja itsenäisesti. Kaikkea aikaansa se ei kyllä pentulaatikossa vielä, mutta hienosti hommansa se hoitaa. Mila on muutenkin palautunut synnytyksestä todella hyvin, tuntuu kun se jo olisi täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Pennut taasen nukkuvat, syövät ja ilmoittavat aina jos on nälkä tai kylmä. Kasvaneet ne on hienosti. Trikit on jo kaikki reippaasti päälle 300g, mutta merlet eivät ihan vielä. Tänään aamupunnituksessa merletyttökin oli mennyt merlepojasta ohi. Poikakin on kyllä oikeen hyvävointinen ja syö hyvin ja vatta pullottaa :)

Junnu
Viiru
Tähti
Kuura
Poitsu


Sofi on ottanut pennut yllättävän hienosti :) Vähän jännitin, että miten sen kanssa tulee sujumaan, mutta se on vain avoimen kiinnostunut pennuista ja no antanut niille pusujakin, silloin kun olen sen antanut niitä varovasti haistella. Pentuhuoneessakin se on valvottuna ollut hieman kauampaa seuraamassa, kun Mila ei tunnu olevan siitä moksiskaan. Yksin sillä ei olekaan sinne lupaa mennä ja jos en ole näköpiirissä vahtimassa niin laitan aina portin kiinni. Mutta erittäin tyytyväinen olen siihen, miten se on pentuihin suhtautunut :)

Heh, Sofin tukka alkaa näyttää jo aika järkyttävältä xD Vielä reilut pari viikkoa trimmiin...

Hyvää alkavaa viikkoa! :)

Junnu6 kommenttia:

 1. Mä en kestä! Niin suloisia ♡ hienoa että kaikki on mennyt hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Voi, että ne ovat suloisia! Ihania kuvia! Nyt odotellaan silmien aukeamista. :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten pitkät jalat :D Näyttävät niin kummallisilta, kun on nähnyt enimmäkseen vain westiepentuja. Hauskoja tapauksia ja mukavaa lukea, että kaikki voivat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, juu onhän nämä hieman erinäköisiä kun westiepennut :) Katselin juuri Lunan viime pentujen kuvia, ja on se kyllä eri näköisiä, naamastaan ja vartaloltaan :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...