sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pentujen 3kk mitat/kuvat ja Milan epikset

Kirjoittaminen on jäänyt nyt aika vähälle, kun oma tietokone on täysin jumissa eikä mene edes nettiin (onneksi on älypuhelin, jonka kanssa luen sähköpostit yms., mutta postauksia en sen kanssa kyllä jaksa alkaa vääntämään), nytkin näpyttelen vanhempien koneella tässä kyläilyn yhteydessä.

Ehkä olen jo sanonut moneen kertaan, mutta olen niiin tyytyväinen kaikkiin koteihin, joihin Milan pennut matkasivat. Toiset kasvattajat sanovat, että heidän mielestään ei ole ollenkaan hyvä laittaa ilmoituksia tulevista pentueista etukäteen, kun ei edes tiedä onnistuuko suunnitelmat vaiko ei. Elämä kuitenkin on sellaista, ettei suunnitelmat aina toteudu, mutta varmasti jokainen ostajakin ymmärtää jos kaikki ei etenekään suunnitelmien mukaan. Itse aion kuitenkin jatkossakin ilmoittaa pentueistani heti kun sellaiset vain suunnitelmiin tulevat, koska se mahdollistaa sen, että pystyy hyvin tutustumaan ostajiin etukäteen ja on aikaa valita pennuille mahdollisimmat hyvät kodit.

Sain kaikista Milan pennuista 3kk mitat, Piki ja Aarre on aika lailla samoissa mitoissa kuin Mila tuon ikäisenä, Nova, Kuura ja Soni taas sentin-pari isompia. Jännityksellä odotellaan minkä kokoisia kavereita näistä kasvaakaan :)Kuvia n. 12-13vko pennuista:

NOVA / Länsimetsän Hopeahalla [ blogi ]

KUURA / Länsimetsän Kuurankukka [ blogi ]

AARRE / Länsimetsän Syysaamun Aarre [ blogi ]

SONI / Länsimetsän Auringonnousu


PIKI / Länsimetsän Pohjantähti

* * *

Milan kanssa oltiin taas pitkästä aikaa agilityn epiksissä 3.1. Noormarkussa, ja hienosti meni. Kolmansiksi tultiin nollatuloksella, ajassa hiukan hävittiin kahdelle ensimmäiselle. Oma tavoitteeni on maaliskuussa startata viralliset kisat, katsotaan miten käy... :)
Oltiin muuten Milan kanssa hierojalla tässä tällä viikolla, ja saatiin aika mahtavia uutisia. Milalla ei nimittäin ollut jumeja nimeksikään ja hieroja sanoi että äärimmäisen hyvässä kunnossa tyttö näin pian pentujen jälkeen. Jei! <3

Sofin kanssa palataan taas rallytokon pariin nyt tammikuussa. Tavoitteena olisi saada alo-luokan liikkeet sellaiseen kuosiin, että uskallettaisiin mennä oikeen kisoja koittamaan. En oikein tiedä pitäisikö aloittaa kisaaminen vasta lajin virallistuttua (toukokuussa), vaiko jo ennen. Toisaalta voisi ainakin koittaa jo ennen tuota toukokuuta, jos vaikka menee ihan käteen niin eipähän ainakaan näkyisi missään ;DD No, saa nähdä.

14 kommenttia:

 1. Menkää menkää kokeilemaan Sofin kanssa rallytokoa, se on hurjan hauskaa! Katsopa meidän blogista Halin rallytokovideo (http://unstoppablemio.blogspot.fi/2011/03/rallya-rallya.html) ja voit huoletta mennä, koska mekin saatiin reilusti hyväksytty tulos tolla suorituksella :D Rallytoko on ihanaa kun se ei ole ollenkaan vakavaa. Toisaalta vois mennä kokeilemaan ennen virallistamista, mutta sit harmittaa kun joudutte alottamaan kolmen hyväksytyn tuloksen hakemisen uudelleen. Siis KUN saatte hyväksytyn tuloksen :) Ellette ehdi kolmiin kisoihin ennen toukokuuta :D

  Terveisiä näin blogin kautta kaikille ihanille pennuille, veljille ja siskolle. Nova lähettää pusuja!

  VastaaPoista
 2. Ihana nähdä kaikista pennuista kuvia! Aika mahtava katras <3 Terkut täältäkin kaikille!

  VastaaPoista
 3. Todella kiva nähdä miten hienosti kaikki pennut ovat kehittyneet! Aika komea jengi! Kuura-sisko laittaa terveiset ihanille veljilleen! Olisi ihana nähdä joskus! <3

  Erikoisterveiset ihanalle kasvattajalle, mene agi-kisoiin! Teillä on niin hieno ja sujuva meininki radalla, että rohkeasti kokeilemaan Milan kanssa vaan. Hyvinhän se menee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentutapaaminen olisi ihan huippu, mutta harmi kun kaikki on niin eri puolilla Suomea :/

   Kiiitos, Lena! Kyllä mä tästä menen... ihan pian :D

   Poista
  2. Järkätään viimeistään kesällä joku tapaaminen. Kun ajoissa sopii päivän, voisi järjestää vapaata ja matkustaakin hieman. Ainakin me :)

   Poista
  3. Jos Laura suostuu lähtemään Kuopiosta asti niin tokihan sitten täytyy järkätä!! Olishan se tosi kiva :)

   Poista
 4. Hienoo menoo teillä Milan kanssa! Kisoihin vaan! ;) Ja Sofi voidaankin sit napata meidän rallytokokaveriks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tullaan ehdotomasti! Mistäs noita rallytokokisoja näkeekään... Täytyy alkaa tutustumaan, vaikka ensin pitää ottaa kyllä liikkeet tehotreeniin! :D

   Poista
  2. http://www.rally-toko.fi/sivusto/

   Me ollaan ainakin menossa tonne Jyväskylään molempina päivinä! :)

   Poista
 5. Hyvä Eeva ja Mila! :) Komeaa menoa tuossa videolla! Hienosti olette kehittyneet ja ihan varmaan ootte kisoissa maaliskuussa! <3 Mites keinu? Voi ja noi pennut... ihania :) Siis musta eniten Milaa muistuttaa Soni. Korvat ja pää aivan kuin Milalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sonia :) Keinu sujuu mun mielestä aikas hyvin, siltikin jännitän aina jos se lentokeinu oikeen kovassa vauhdissa tulis, vaikka Mila ei kyllä oikeesti oo kun kerran menny lentokeinun vuos sitten keväällä... :P

   Totta, Sonilla on kyllä selkeesti Milan pää ja tossa kuvassa varsinkin jotenkin ilme tosin Milamainen :

   Poista
  2. Muista treenata kaikki esteet ja ohjaukset kuntoon kovasta vauhdista niin opit luottamaan siihen koiraan ja Mila oppii itsenäisesti suorittamaan esteitä vaikka sä tekisit mitä ;) koiraahan ei saa hidastaa radalla vaan itse pitää juosta kovempaa ja oppia ennakoimaan :) kontakti-lukitus-ennakointi-kontakti-lukitus ennakointi... Tämä joka tilanteessa ja kannattaa aina jo rataantutustumisessa miettiä nää niin hyvin menee ;)

   Poista
 6. Näin mä yritän, keinu on se ainoo joka arveluttaa, vaikka sitäkin nyt reenannut oon. Nyt en oo päässy omatoimisiin treeneihin oikee paljo yhtään pentujen jälkeen, mutta tarkotus olis mennä sitä keinua erityisesti itsekseen harjotteleen. Mulla on ohjauksen suhteen vielä niiiin paljon opittavaa, mutta kokemus tuo varmasti varmuutta mukanaan, vielä tuntuu että oon niin ummikko.. Voi Sonia kuule, jos sä asuisit täällä niin mä ottasin susta yhden hyvän koutsin ittelleni lisää :D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...