perjantai 7. marraskuuta 2014

Tätä kuului meidän kauniiseen syksyyn

Heippa vaan ihmiset ja hyvää loppusyksyä! Nyt on ollut poikkeuksellisesti postausmotivaatio hukassa, ja asiota joista haluan kuitenkin kirjoittaa, on kasautunut aikamoinen läjä. Tästä tulisi siis ehkäpä kilometripostaus jos kirjoittaisin kaikesta mitä ollaan puuhailtu, mutta päätin nyt kylmästi hypätä esim agikoulutusten ja -kisojen yli, ihan vaan siitä syystä että videonmuokkausohjelmani ei edelleenkään toimi joten videoita en saa järkevästi laitettua tähän. Mainittakoon kuitenkin, että olin syksyllä Elina Jänesniemen koultuksessa, mikä oli tosi antoisa, ja sitten oli WeCan kisat, jotka menivät vähän niin ja näin, eli jotkut asiat tosi hyvin ja joissain oli vähän kehitettävää. Kisaaminen on kivaa, vaikkei ykkösistä mihinkään ollakaan päästy etenemään :) Olen kuitenkin tehnyt nyt sen päätöksen, etten ota stressiä koko etenemisasiasta, minulle on pääasia että agility on superkivaa Milan kanssa ja olen äärettömän tyytyväinen meidän yhteistyöhön vaikkei kaikki aina tunnukaan sujuvan niin kuin omissa hattarakuvitelmissa toivoisi :)


Mutta, näistä asioista tässä postauksessa sitten jahkauduin kirjoittamaan:

Milan hieronnnat
Milan pennut 1v - kuvat ja kasvutaulukko
Syksykuvaukset <3 

Nyt kun on postaukset paljon myöhässä, kuvia olisi niin paljon etten tiedä miten ne kaikki tähän edes mahduttaisin. Siispä valikoin tähän vain muutamia. Ensinnäkin voin mainita, että ollaan oltu Milan kanssa kahdesti tässä välissä hieronnassa, ja ilokseni voin taas todeta, että kaikki oli hyvin neidin kropassa <3 Ekalla kerralla hyvin pientä jumia oikealla yläselässä, mutta nyt pari viikkoa sitten kroppa taas oli loisto kunnossa. Milan kroppa sai kivoja kehuja hierojalta ja se on kuulemma tosi tasapainoisesti rakentunut ja ihanteellisesti liikkuva. Koska meidän hieroja on vaihtunut, niin ollaan kaksi viimeistä kertaa oltu hierottavana Pasin ja Lenan luona, johon hieroja on tullut kotikäynnille. Samassa ollaan nähty Milan pentua Kuuraa, ja otettiin äiti-tytär kuvakin, joka siis n. parin kuukauden takaa:

Kuura 1v ja Mila 3v. Kuvan ottanut Lena Karlsson.

Mila. Kuva Lena Karlsson.


On jäänyt tässä myös täysin mainitsematta, että Milan pennut täyttivät 8.10. pyöreän vuoden. Kaikista on kasvanut valloittavia nelijalkaisia ja mitä olen pentuja nähnyt ja niistä kuullut niin tosi reippaita yksilöitä Mila (ja osasyyllisenä Tero isukki) on tupsauttanut maailmaan :) Pikistä en tällä kertaa saanut kuvaa, mutta muut näkyisivät tässä:

LÄNSIMETSÄN SYYSAAMUN AARRE "Aarre"
& LÄNSIMETSÄN AURINGONNOUSU "Soni"

LÄNSIMETSÄN HOPEAHALLA "Nova"
& LÄNSIMETSÄN KUURANKUKKA "Kuura"


Tässä vielä nuorukaisten viimeinen merkintä kasvutaulukkoon:


Taas voi todeta, että shelttien koon periytyminen on pieni mysteeri. Nimimerkillä: emä ja isä ovat molemmat n. 36 cm :)

Nyt jään innolla ja jännityksellä odottamaan "pentujen" terveystuloksia, joita ainakin suurimmalta osalta otetaan. Jaiks! :)


Totta kai meidän piti myös vähän syksykuvia ottaa kun on ollut niin kaunis syksy. Harvoin tuntuu olevan nämä minun molemmat karvakaverit hyvässä turkissa samaan aikaan, nyt onneksi kun Sofi kävi trimmissä niin Mila vasta aloitteli karvanlähtöä, joten oli otollinen aika ruskakuville:
Ruskakuvia on luvassa myös lisää, kun oltiin vähän kuvauksissa tuossa lokakuulla, mutta niitä kuvia sitten myöhemmin :)

Ihanaa loppusyksyä :) 

ps. katsotaan nyt koska meistä kuuluu seuraavan kerran, viikon päästä olisi nimittäin suunta kohti Thaimaan aurinkoa ;)


1 kommentti:

  1. Tuosta mustavalkoisesta Milan kuvasta tulee Soni mieleen :) Jotenkin samantyyppinen ilme, äitinsä poika :) T.Päivi

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...