maanantai 8. joulukuuta 2014

Oikeen valokuvaajalla!

Olen pitkään ihastellut yhden paikallisen valokuvaajan, Nelly Stenroosin, kuvia. Ja koska en saanut häntä meidän hääpäiväksi kuvaamaan kesällä, niin veinpä sitten koirani eräänä kauniina lokakuisena päivänä hänen linssinsä eteen. Ja tällaista kaunista katseltavaa siitä syntyi:


Vain westien kanssa voi käydä näin: Kun nostin koirat tuohon yllä olevan kuvan kiviaidan päälle, en voinut kuvitella, että siitä löytyisi koirankakkaläjä, johon Sofi päättäisi mennä itseään kierittelemään, mutta kyllä vain löytyi! Sofi oli parissa sekunnissa niiiiin yltä päältä kakassa, että kuvaajalla oli varmasti melkoinen työ muokata ruskeat läiskät pois sen turkista :)4 kommenttia:

  1. Oi vitsi mitä kuvia <3 ihanan syksyisiä ja laadukkaita, wau!! Tykkään erityisesti tosta neljännestä (Milan yksityiskuva) sekä teidän yhteiskuvasta.

    Pitää kai itsekin taas joskus tässä varata aika tyttöjen kanssa ammattikuvaajalle..mitähän siitäkin mahtaa tulla :-D viimeksi oltu muutama vuosi sitten studiossa tyttöjen kanssa, ja oli aika hässäkkää!

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä niin kauniita kuvia!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...