tiistai 19. toukokuuta 2015

On se niin rankkaa kasvaa isoksi...

... tai ainakin näin voisi näistä kuvista päätellä, kun niin nukuttaa:
Tosiaan, Sofin ainokainen kasvattaa hyvää vauhtia itseään ja onkin jo ehtinyt yhden ja puolen viikon ikään tähän mennessä. Ja hyvin on elämä lähtenyt pikkuisella käyntiin, melkoinen pullukka se jo on :) Painoa on tullut sopivasti, kun reilussa viikossa paino on tuplaantunut. Eli sunnuntaina kun ikää oli viikko ja kaksi päivää, niin paino oli 460 grammaa.

Pentu on kaiken kaikkiaan hyvinvoivan oloinen, nukkuu ja syö lähinnä. Sofi hoitelee sitä hyvin ja pitää pennun niin tyytyväisenä, ettei juuri vikinää pentulaatikosta kuulu. Jätkä liikkuu reippaasti kun on tarvis ja löytää hyvin tiensä tissille ja emän lämpöön. Eilen Sofi alkoi ensimmäisiä kertoja tulemaan vapaaehtoisesti välillä poiskin pennun luota, ja oleilee välillä nyt meidän kanssa olohuoneessa tai muualla talossa pieniä hetkiä.

Sofi itse on parantunut leikkauksesta hyvin ja haava on oikein siistin näköinen, huomenna saadaankin jo ottaa tikit pois. Pennulle ei vielä ole uutta kotia valittuna, vaikka hyviä kyselijöitä on kyllä ollut. Pyydänkin kärsivällisyyttä kyselijöiltä, koska en ole ajatellut pitää mitään kiirettä tämän ainokaisen kanssa, vaan katsellaan rauhassa että minkä luontoinen tyyppi tästä kehittyy ja minkälainen koti juuri sille olisi paras :) Mielellään lupaisin useammallekin pennun kun mukavan oloisia kyselijöitä tosiaan on, mutta minkäs sille voi kun laatikossa tuhisee vaan yksi terrierin alku :P

Milakin on päässyt jo pentuhuoneeseen ja nuuskutellut ihan lähietäisyydeltäkin pientä ihmettä. Sofi on antanut yllättävänkin hienosti Milan olla lähistöllä, kai se luottaa siihen niin ja tietää ettei Milasta ole minkäänlaista harmia. Muita koiria ei meillä vielä ole käynyt, mutta parit tuttavat ovat käyneet pentua vähän ihastelemassa.

Kuvissa pentu hieman reilun viikon ikäinen:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...