sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Aurinkoista päivää ja kaikenlaista :)

Juuri tulin kotiin ja istahdin tähän koneelle, oltiin nimittäin Sofin kanssa viimeisellä rallytokon alkeiden tunnilla. Oli tosi kiva kurssi ja molemmat Sofin kanssa tykättiin hurjasti! Olisi kivaa jatkaa sitä harrastusta, mutta täälläpäin ei ole mitään rallytoko-seuraa, ja yksityiskurssit tulis niin kovin kalliiksi :/ Eikä oikein noita rallytoko-kisojakaan vielä ole kun laji on niin uusi. Harmi, laji kun on niin kiva. Sen tähden olenkin miettinyt, että alettais Sofin kanssa sittenkin se tokon harrastaminen. Pitäis ilmottautua johonkin alkeiskurssille siis taas :)

väsynyt rallytokolainen

Milankin kanssa päästään agility aloittamaan vasta joskus myöhemmin keväällä, mietin että pitäisikö käydä joku muu kurssi sen kanssa tässä välissä...

Tänään oli tosi nätti ilma pitkästä aikaa, joten koirat ja minä päästiin pitkälle lenkille, josta osan koirat sai juoksennella vapaana. Namitkin muistin kerrankin ottaa mukaan, eli sain ihan hyvin tuloksin treenailtua luoksetuloa Milan kanssa :) Tässä pientä kuvasaldoa lenkiltä:
(kännykkäkuvia, joten ei kovin hyvälaatuisia...)

Meidän mettäpolulta olikin kaadettu puita oikeen urakalla! Kovin avaraa oli :)
Lisäksi ollaan äidin kanssa ahkeroitu käsityö/näpertely-saralla. Koira-aiheista ristipistotyynyä ja palapeliä on tullut tehtyä:
500 palan palapeli tehtiin eilen yhdessä äidin kanssa mökillä


Sofi ja Mila


Tämä ensimmäinen oli minun tekemäni ristipistotyyny. Alla oleva on äitini tekemä.

Nella ja Luna
Westie-aiheisia juttuja löytyy muutenkin tosi paljon! Shelttejä vähemmän, tai ainakaan omaan silmään ei ole sattunut... Nämä ristipistot on tilattu arkartelu- ja käsityökauppa Kirjokkaasta.

Ensi viikolla olisi tarkoitus ilmoittaa Mila pariin näyttelyyn, jotka ovat tuossa kevään mittaa :) Sofi minun pitäisi taas ensi viikolla trimmata... Lisäksi uskallan toivoa, että meillä olisi westie-vauvoja syntymässä vapun aikaan... :)) Luna on nimittäin ensi viikolla menossa tapaamaan sulhoaan ;) jänskättää!

2 kommenttia:

  1. Voi ihanat koirat sentään! Mistä tuo Sofin koppa mahtaa olla peräisin, näyttää mukavalta :D

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...