keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Neitien ´rajut´ leikit & Agivaikeuksia

Tytöt laittoi taas taistoleikit pystyyn tuossa päivänä eräänä, jolloin sattui myös itsellä olemaan kamera käden ulottuvilla. Tuli noita kuvia katsellessa mieleen, että mitenkäs se menikään; terrierit siis luonnehditaan usein ärhäköiksi ja sheltit lauhkeiksi kun lampaat, eikö? ...Hmmm... :)

(Antakaa anteeksi kuvien huono laatu ja tummuus, salamavalolla hämärässä huoneessa otetuista kuvista ei hyvä seuraa...)


Heh, no oikeastihan nuo kuvat ei IHAN anna oikeaa kuvaa noiden meidän kakaroiden luonteista ;) Mila on lälly kuin mikä ja Sofi melkoinen kovis, vaikka kuva antaakin ymmärtää jotain aivan muuta :)

Mila the Kalju & Sofi

"Vapaa!"


HalihaliPuspus <3

Ostin myös Milalle Back On Track -loimen agilitya ajatellen. Nuohan on älyttömän kalliita, mutta huuto.netistä löysin jälleen puoleen hintaan käyttämättömän kappaleen, joten pakkohan tilaisuus oli käyttää hyväksi :) Mila ei tosin heti ihastunut uuteen asuunsa...


"Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. 
Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palautuminen nopeutuu."

Eilen oli taas jokaviikkoiset agilityharkat. Yleensä on tosi hyvä fiilis treenien jälkeen kun meillä yleensä menee niin hienosti. Eilen kuitenkin teki vaihteeksi mieli lyödä omaa päätä seinään, kun tuntui ettei oma ohjaaminen sujunut sitten yhtään. Tokihan koirakin sitten meni miten sattuu ja varmasti oli ihan yhtä pää pyörällä kun minäkin. ONNEKSI Milalla tuota intoa riittää, joten se ei kyllästy vaikka kuinka minä möhlisin. Virtaa piisasi vaikka tietenkään en voi palkata epämääräisen suorituksen jälkeen (joka on tyhmää kun virheet johtuu usein omasta osaamattomuudesta, arghh).


Tuon pitempi ei rata tänään ollut, mutta tuntui että kaikki meni jostain syystä vikaan. Heti ensimmäisen esteen jälkeen oli valssin kanssa ongelmaa, kun Mila meinasi joka kerta juosta minun ohitseni ja kiertää takaa putkelle! Äh. Alkoi sekin sitten taas sujumaan, kun vähän kertailtiin. Mutta täytyy nyt tuota valssia treenata kotonakin. Sitten putken jälkeen kun piti mennä hypylle, niin jostain syystä Mila kiersi jatkuvasti esteen. Vaikka helpotettiin, niin silti se jostain syystä vierasti nyt tuota hyppyä :o Yleensä se on lähiaikoina hakeutunut hyvin hypyille, mutta en tiedä mikä tänään oli. Näin jälkeenpäin ajatellen varmaan minun oma mielentila vaikutta myös, jotenkin oli vaan sellainen olo ettei mikään sujunut. Toisaalta, olihan tuo meille vielä aika vaikea pätkä, ja kurssin vetäjä kyllä vakuutti että ollaan hyvin kehitytty ja ei ollut mitenkään huono treeni kuitenkaan. Itse sitä on vain niin kriittinen olevinaan! :) Päällejuoksu sujui kuitenkin hyvin, sitten kun sai vain Mila ensin hyppäämään tuon kolmannen esteen... 

Täytyykin tänään vähän treenailla kotona nyt kun vielä on takapiha vapaa lumikinoksista :)

5 kommenttia:

 1. Ihania riehumiskuvia!<3 Kyllä se agility pian lähtee uudestaan nousukiitoon, ihan normaalia tulla välillä väliin pikkusen epäonnistuneemmat treenit. Me kun käytiin reenaamassa niin miltei joka toinen kerta oli semmonen: Revin hiukset päästä jos tää ei ala sujua...;)

  VastaaPoista
 2. Just tän tyyppisiä harjotuksia varten olis hyvä kun olis oma piha ja muutama siiveke ja yksi putki :) Nyt treenailetta ihan perustekniikkaa: kiertoja, valssia ja päällejuoksua ihan kotona molempiin suuntiin ja palkkaat heti kun hakee esteen tai kääntyy oikein ;) Teillä menee oikein hienosti, joten pää pystyyn :) Mäkin möhlin jatkuvasti mutta se kuuluu näin alottelijana asiaan, tai ainakin toivon niin :D

  VastaaPoista
 3. Treenailin jo eilen kotona, ja meni huomattavasti paremmin :) Jooo en mä tästä nyt ihan masentunut sentään, välillä on vaa itelläki huonoja päiviä eikä osaa yhtään keskittyy :D Tarttis tehdä painot tohon putkeen, mutta kun ei oo millään saani aikaseks... :)

  VastaaPoista
 4. Haha, ihania nuo leikkikuvat! :D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...