sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Sydän syrjällään

Että voikin harmittaa tuo Sofin eilinen silmätulos.... :´(

Nyt sitä vasta tajuaa, kuinka paljon niitä kevään pentuja odotti. Olisin niin kovasti halunnut Sofilla ne pennut teettää! Vaikea edes selittää kuinka älyttömästi harmittaa... Ja kuinka moni ihanalta vaikuttava ihminen pentuja olikaan jo kysellyt! Olisin niin kovin kovin mielelläni heille pennun suonut.

Vaikka pentutoiveiden unohtaminen tuntuu niin vaikealta ettei kukaan varmaan edes ymmärrä, niin TIETENKIN ensisijaisesti miettii miten Sofin tulevaisuus tulee menemään. Vaikka on jo kuullut ja netistä lukenut monia tarinoita, että sokean koiran kanssa elämä voi rullata oikein kivasti, niin jostain syystä ei yhtään lohduta. En vain voi uskoa, jos meille niin käy, se tuntuu tällä hetkellä aika maailman lopulta ja sydän murtuu jo kun Sofille juttelee ja näkee kuinka intensiivisesti se silmiin katselee ja kuuntelee.

Tänä syksynä Sofi on ollut erikoisen iloinen ja leikkisä, lelun kanssa peuhataan päivittäin ihan kuin pentuna ja mieli on koiralla muutenkin ollut tosi korkealla. Pusujakin vaan satelee :) Aika kamalaa ajatella, ettei Sofi pysty ehkä enää hakemaan lelua ja leikkimään samalla tavalla. Alle 3v koiran ei vaan kuulu sokeutua! Sofin ihanat ärrieri-äänillä tehostetut juoksuspurtitkin jäisivät unholaan. Samaten vapaana lenkkeilyt ja itsenäisyys. Ja harrastukset. Ja mitä kaikkea muuta...

Jotenkaan ei pysty uskomaan koko asiaa. Tuntuu, että tämä on vain pahaa unta ja että edelleen odottelen vain niitä Sofin juoksuja ja tulevaa astutusta. Ajattelen vain, että joku sanoo meille viimeistään siinä puolen vuoden päästä kontrollitutkimuksessa, että oli väärä hälytys ja voidaan jatkaa suunnitelmia koiran kanssa siitä mihin nyt jäätiin.

Varmasti moni ajattelee, että mulla menee tämä vähän liikaa tunteisiin, mutta näin se vaan on ja mun koirat on mulle kaikki kaikessa. Onneksi sentään Mila sai kaikista tutkimuksista hyvät tulokset!

2 kommenttia:

  1. Voi miten harmillista, kyllä voin aivan hyvin koiraihmisenä ymmärtää tuskasi, onhan se ihan älyttömän surullista, että koirasi ei ehkä näekään ja kaikki se mitä se tuo mukanaa. Ihan älyttömän surullista, tsemppiä.

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...