maanantai 5. joulukuuta 2011

Meillä on ongelma.

Katsokaas kun meidän Mila syö kakkaa. Omaa kakkaa ja muitten kakkaa. Hyih.

Osaako kukaan arvata/tietää mistä vois johtua? Jostain puutostilasta? Hjälpa mej!? Mila syö Royal Caninin pentunappulaa, johon aina sekoitan jotain muuta joukkoon lisäksi. Tosi ällöö kun se ensin syö sitä kakkaa ja tulee sitten vielä pussailemaan naamaa :)

5 kommenttia:

 1. Juu, tiedän tuon(kin;)) ongelman. Se ON ällöä!! Meidän edesmennyt Ines-westiemme söi pentuna omaa kakkaansa. Saimme tavan karsittua pois niin, että ripottelimme kakkakikkareille caynnepippuria ja/tai tabascoa. Muutama kerta riitti. :DD

  Yritin tuolloin kysellä, että mistä tuo (ällöttävä) taipumus johtuu, mutta en saanut yhtään loogista vastausta. Puutostilasta joku silloinkin puhui, mutta kukaan ei osannut sanoa, että minkä puutoksesta. Mutta tosiaan, tulisilla mausteille hoidettiin hyvin tuloksin.

  Toivottavasti sait tästä apua. Muistan vielä hyvin, että ei paljon hymyilyttänyt, kun ongelma oli omalla kohdalla.

  Kivaa itseppäisyyspäivää (mun isä sanoo aina noin ;D) teidän poppoolle! Ü

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama tapa ja Pyry-papallakin oli. Mun miälestä se kakka vaan on niin hyvää. Nyt meillä on treenattu j-ä-t-ä komentoa ja toi mun herkkuni kuuluu siihen sarjaan.

  Jostain äippä luki, että pitäs antaa monipuolista ruokaa. Mä oon ny saanu napuroiden joukkoon (ei siis yhtä aikaa) oliiviöljyä, raejuustoa, kalaa, maksamakkaraa, bataattia yms. Ruoka on kyllä ollu näiden avulla makosampaa. Joo, ja en ny kyl oo kauheesti himonnu niitä läjiäkään...

  VastaaPoista
 3. Tattista neuvoista, täytyy ruveta tässä jotain yrittämään, kun näyttää maistuvan niin hyvin nuo kikkareet!

  VastaaPoista
 4. Joku legenda tuo puutostila on, mutta minullakaan ei ole sen kummempaa tietoa aiheesta. Sellaisen olen kuullut, että ananasta kannattaisi syöttää. Se kuulemma saa ulosteen maistumaan pahalle. Eikä sitä tosiaan varmasti tarvitse montaa kertaa tehdä, eiköhän sen eron huomaa heti, jos on oikeasti tehokas keino (ja koirallekin menee siinä tapauksessa äkkiä perille).

  Lohdutuksen sana, monia kakansyöjäpentuja nähneenä, en ole vielä koskaan tavannut aikuista, joka söisi omaa kakkaansa. Ja kuten edelläkin tuli mainintaa, nythän on hyvä tilanne treenata tottelevaisuutta ja itsehillintää :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. nou problem :) normaalia, että pennut syö kakkaa:D meiän molemmat pojat sitä on harrastanut...ja tuo pienempi Nemo vieläki ku ikää vasta vajaa 4 kuukautta...

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...