keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Pentujen metsäreissu

Doddiin, nyt on tullut joulukin vietettyä, omalta osaltani ikävä kyllä suurimmaksi osaksi töissä. Aattona onneksi oli vapaata ja lauantai vietettiinkin vanhempien tykönä. Koiratkin sai muutamia lahjoja, mutta esittelen ne ehkäpä huomenissa, kun puolet lahjoista jäi Noormarkkuun ja täytyyhän ne nyt kuvatuksi saada! ;)

Nyt kirjoittelenkin sitten ihan toisesta aiheesta, kun Stella-neiti tuli meille taas tänään kylään. Tällä kertaa Stella tapasi Sofinkin, kun viime kerralla vain Mila oli kotona. Noh, Sofi oli aika nätisti, mutta oli se sen verran jännittynyt tästä uudesta tuttavuudesta joka meille kotiin hipsutteli, että hetken siinä oltuamme pääsi pieni ärähdys meidän neidiltä... Päätettiin sitten jättää Sofi sisälle siksi aikaa kun mentiin pentujen kanssa metsään vähän kävelemään.

Mila ja Stella leikki ja juoksi niin paljon, että kuvia oli vähän hankala saada. Pelkkää vauhtiraitaa koko kamera täynnä :) Oli siellä kuitenkin muutama ihan käyttökelpoinenkin otos.

Mila 4kk 1vk (31cm/5,2kg)
Stella 3kk


Metsässä oli paljon kaatuneita puita, kun nyt on pari päivää ollut niin kovaa myrskyä. Tässä Mila hyppää edellä puun yli ja Stella tulee perässä :)
Mila ja Stella


Stella, Mila
 Mila syö oksaa


Stella, minä ja Mila

Kiva kun Mila sai taas oman ikäistä ja -kokoista leikkiseuraa! :)

Kun tultiin kotiin, Sofi oli iloisesti meitä vastassa ja sitten alkoikin taas uudet leikit! Kuvissa vilahtaa myös pari haukkujen jouluna saamaa lahjaa ;)
3 kommenttia:

  1. Voi että ootte kyllä luttanan söpösii ja teil oli erikiva retki. Tykättiin. Olis ollu kivaa olla mukana, mutta hauska oli katsella näitä kuviakin.

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä Mila jo valtava tyttö! Ihanat kaikki kolme :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...