keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Uusi ystävä Stella

Sofi sai tänään lähtöpassin mun vanhemmille hoitoon, koska Milalle oli tulossa vieras! Meille tuli nimittäin kylään toinen sheltti-vauva (vielä vauvempi kuin Mila!) ja haluttiin nyt tutustuttaa ne ihan kahdestaan.

Kylään tuli siis reilun 9 viikon ikäinen Stella-tytteli (eli reilun kuukauden Milaa nuorempi), joka on melkein saman värinen kuin Mila. Voi että Stella oli sitten suloinen tuttavuus! Niin pieni ja pörröinen, en usko että Milakin oli joskus noin pieni :D Mila näytti ihan jättiläiseltä tämän pienen kaverin rinnalla. Tässä ensiksi yhteiskuva tytöistä:

Mila 15vk ja Stella 9vk

Vaikka Stella olikin pieni ja harmiton, niin siitäkin huolimatta Mila vähän arasti sitä. On se niin arkajalka! Stella oli paljon reippaampi :) Alla olevassa kuvassa huomaa, kuinka Mila ei ihan osannut ottaa rennosti Stellan lähempää tutustumista :P


Molemmat tytöt taisivat heti väsähtää jännittävää tilannetta, koska hetken päästä olivat jo unessa.

Kun oli nukkumiset nukuttu, niin mentiin vielä ulos paremmin tutustumaan. Siellä Milakin jo oli vähän reippaampi.


 Mila 3,5 kk


Ja muutama kuva suloisesta Stellastakin. Pikkuiselle tuli pakkasessa vähän vilu, mutta onneksi Sonia-mamma oli varautunut ihanalla neuleella ;)


 Stella, Sonia ja Mila


Mun sylissä Mila yritti vielä laittaa päätä kaulalle hiusten sekaan turvaan kun taisi se Stella sittenkin vielä vähän jänskättää ;)


Tosi kivaa kun Milalla on nyt joku samanikäinen ja -rotuinen kaveri olemassa! Loppuun vielä pentujen suloinen nenäpussauskuva <3


Kiitos siis Sonialle ja Stellalle mukavasta tapaamisesta! Me Milan kanssa tykättiin kovasti, vaikka Mila olikin vähän jänishousu ;)

5 kommenttia:

 1. Voiks noin söpöjä tyttöjä ollakaan! Äippäkin täällä ihastelee...

  VastaaPoista
 2. Tuo Stella näyttää ihan siililtä kun se on noin pörröinen :D ! Ihania!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihania kuvia! Ja Mila ja Stella niin samannäköisiä, vain pieni kokoero :-) +tuo neule mitä pirtein ja ihanin!

  Tuo kuutioluu oli kyllä yllättävän kiva, vaikka saivatkin sen heti pieniksi paloiksi :)

  Viimeinen kuva mitä loistavin! Sopisi mainiosti esim.joulukorttiin! :-)

  VastaaPoista
 4. Oi, IHANIA! Mun pitäis kieltää tämä blogi itseltäni, hauvavauva-kuume ei hellitä näitä kuvia katsoessa :) Mila tosiaan näyttää ihan jättiläiseltä, vaikka on sekin ihan pikkuinen vielä. Ihania tyttöjä <3

  VastaaPoista
 5. <3____<3 Kauniita merlejä

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...