perjantai 16. joulukuuta 2011

Namit postiin ja kuulumiset

Edellispäivänä lähti omatekoiset joulukortit matkaan. Muutamassa osoitteessa asustaa ihmisten lisäksi myös karvaisia kavereita, joten laitoin mukaan myös heille omat joulutervehdykset. Tämä tarkoitti siis pieniä jouluisia namilahjoja.Sofi ja Mila katsoivat minua hyvin kummasti kun laitoin namit kääreisiin. Sofin silmistä ainakin näki että sen mielestä touhuni oli todella typerää ja hävytöntä. Laittaa nyt hyvät namit pakettiin ja vielä tunkea joihinkin kirjekuoriin!!
Tokihan molemmat sai myös omat namit ettei ihan tyhjin suin jääneet :)


Eilen Milalla oli ensimmäinen pentukoulun tunti. Siellä opeteltiin katsekontaktia, istumaanmenoa ja luoksetuloa. Itse lähinnä sosiaalistamisen takia tuolla haluan Milaa käyttää. Mukavalta vaikutti ensimmäinen kerta ja hienosti Mila jaksoi keskittyä vaikka vierustoverit kiinnostivatkin hetkittäin kovasti :)

Tänään sitten Milalla oli toinen rokotus ja jälleen kerran käyttäytyi tyttö oikein mallikkaasti! :) Mila tapasi eläinlääkärissä myös hurjan ison koiran, joka oli kyllä hiukan pelottava (vaikkakin tosi kiltti)... Tuolin alle piti tulla turvaan ja pääsipä siinä pari haukahdustakin... Mila painoi punnittaessa tasan 5 kiloa, tuhti tyttö jo siis! Katsotaan josko viikonvaihteessa saisi 4kk kuvan. Niin ja eläinlääkäri huomasi myös että tytöltä oli pari hammastakin jo lähtenyt, en ollutkaan itse huomannut :) 

Eipä muuta tällä kertaa! Hyvää viikonloppua sitten vaan! :)

2 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja ja ihania yllätyksiä koirille :)

  Me ollaan Kertun kanssa käyty pentukurssi ja tykkäsi lujaa! Kyllä siitä vaan hyötyä on, vaikkei uskoiskaan, jos ei muuta, niin ainakin tottuu toisiin koiriin :)

  Kertun hampaista saatiin 3 talteen, Hertan hampaista ei yhtään.

  Onpas Mila jo iso tyttö! Kerttukin täyttää jouluaattona 11kk :-) !

  VastaaPoista
 2. toivotan ihanille koirille ja ahkeralle emännälle oikein hyvää ja antoista joulun aikaa.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...