sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Milan mitat heittelee

Mittailin tänään taas Milaa ja kuinkas ollakkaan, en saanut millään yli 35cm! Sikäli hassua kun viime mittauksella Mila oli jo 36 cm :P Molemmat mun kotimittauksia siis. Mutta olen nyt taipuvainen uskomaan, että viime kerralla vähän hutiloin, koska nyt mittailin kyllä niin tarkkaan kun pystyin. Elikkäs jos näihin nyt on uskominen, niin Mila ei sitten olisi juurikaan kasvanut enää 6kk iän jälkeen ja kasvu olisi nyt sitten ehkäpä tyssännyt tähän 35(-36) cm! :)

Pitää odottaa, josko jossain mitattaisiin vielä virallisemmin. Näyttelyiden kannalta tosi hienoa, jos kasvu nyt oli tässä, Milahan olisi nyt oikein ihanne mitoissa! Mutta agilityn kannalta melko kökkö juttu jos juuri tähän 35cm tyssää! Nimittäin mediluokan raja kun on se 35cm, eli Mila olisi sitten kaikista matalin luokassaan ja esteet saattaa kuitenkin olla se 45cm :S

Mila ja Sofi
Huomenna suuntaan koiran tai koirien kanssa Nakkilaan mätsäriin. En ole oikein vielä päättänyt menenko molempien vai vain toisen kanssa... Molemmat haluaisin kyllä ottaa mukaan, mutta riippuu siitä kenet saan kanssani mukaan pitämään toista sillä aikaa kun toinen esiintyy. Huomenna sitten raportoin vähän miten pärjättiin.

Niin ja hyvät pääsiäiset kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...