sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pehmokirurgiaa

Ostin kullanmuruille uuden suloisen kirahvipehmolelun jonka kanssa leikkiä...Mutta olisihan se pitänyt arvata, ettei nämä lällylelut kauaa meidän käsittelyssä kestä. Kirahvi-paran sisukset olivat pian ympäri ämpäri olohuonetta.


Niinkuin huomasitte, kirahvi oli melko lailla kuoleman kielissä, kun oli kurkki revitty auki ja lähes irroitetty toinen eturaajakin.

Eipä siinä sitten auttanut muu kun ryhtyä kirurgiksi ja yrittää pelastaa mitä pelastettavissa oli. Ikävä kyllä kirahvin sisuksissa ollut vinkuääni ei ollut minun apuni ulottuvissa, joten tästä jäi nyt mykkä kirahvi siltä osin. Onneksi jaloissa on vielä vinkuäänet! :)
Kun kirahvi oli toipunut, joitui se taas hirviöiden hampaisiin. Eipä ole hääviä silläkään :)


Mainittakoon vielä, että olen hyvin tuohtunut tästä yllättävästä takapakista kevään suhteen! Vielä kaksi päivää sitten oli lumet lähes kaikkialta sulanut, mutta nyt kahtena aamuna meillä on näyttänyt näin hirvittävältä:

3 kommenttia:

 1. Eeva, lumi on hellää, kaunista, lumovaa...valoa;-)

  Meillä ei satanut yhtään lunta, mutta äiti Luvialla on ihmeissään.

  Voi lelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinhän se on... kunhan se on maassa oikeaan aikaan vuodesta ;) Hassua kuinka syksyisin ja talvisin on ihanaa kävellä ulkona lumesssa, mutta eilen ja tänään ei ole tehnyt mieli edes katsoa ulos ikkunasta (saati sitten mennä ulos) kun tuo lumi nyt tuonne meni satamaan :) Ja mitä tuohon valoon tulee, niin koko viime viikko on ollut kovin valoisaa vaikka lunta ei ole ollutkaan, nämä kaksi päivää taas on sananmukaisesti ollut melko synkkää kun taivas on ollut pilvien peitossa ^^ mutta täytyy uskoa että kyllä se kesä sieltä tulossa on näistä takapakeista huolimatta!

   Poista
 2. Täällä on samanlainen kirahvi! :) Sit löytyy myös pienempiki kirahvi ja tommonen leopardi myös:D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...