maanantai 2. huhtikuuta 2012

Seikkailu kalliolla kukkulalla

Olin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa tänä keväänä tuolla Porin Kallossa koirien kanssa vähän ulkoilemassa, ihastelemassa maisemia sekä kuvaamassa. Tarkoitukseni oli lähinnä mennä tarkastamaan, että vieläkö siellä jäät on meren päällä. No eihän siellä mitään jäitä ollut vaan isot tyrskyt jylläsi kallioon ja meri oli  pitkälle jo ihan auki. Kurkkasin siinä myös ohi ajaessani koirarannalle, jossa oli vielä jonkinlainen jääpeite, joten sinne ei ihan vielä ole asiaa.

Viime kesänä tyynellä ilmalla uskalsin Sofia pitää tuolla auki, mutta nyt piti kyllä ehdottomasti pitää koirat kiinni, kun oli semmoiset aallot että ei olisi koiria enää näkynyt, jos olisivat sinne joutuneet. Mutta hieno ilma kyllä oli kaikenkaikkiaan! :) Toisin kun tällä hetkellä, kun maa on taas lumen peitossa... Ja niin kun oli keväistä vielä viime viikolla! *murjotus*


Tytöt innostuivat heti kiipeilemään kallioilla. Molempien piti päästä korkeimmille kohdille tähystämään, Sofi edellä ja Mila perässä :)


Sattuipa siinä kiipeillessä pieni äksidenttikin kun Mila tipahti kallionkoloon! Siinä ei ehtinyt ajatella mitään kuvan ottamista, kiiruhdin vain vikkelään pelastamaan pikkuista, kun kolo näytti kovin ahtaalta ja syvältä, joten pelkäsin että siellä on vettä pohjalla tai niin syvä etten saa toista sieltä pois... Onneksi onkalo oli vain noin metrin syvä ja kuiva! Tuolla kun oli myös niitä veden täyttämiä onkaloita, joten onneksi selvittiin säikähdyksellä. Ahdas se kyllä oli, joten ei olisi Mila sieltä omin voimin päässyt pois.

Mila ei kuitenkaan ollut liukastumisesta moksiskaan, vaan sama meno jatkui (tosin hihnan toisessa päässä oltiin nyt hieman varovaisempia)


Niin kuin kuvasta näkyi, rannalla oli kova tuuli. Kovasta tuulesta johtuen aallot olivat melkoiset.
Omaan vesipetotapaansa Sofi löysi kallioiden joukosta monta pientä lätäkköä, joihin vesi oli jäänyt seisomaan. Ja jokaiseen se olisi halunnut pulahtaa uimaan (jääkylmään veteen, kyllä), mutta tylsä omistaja ei antanut kokonaan veteen mennä, koska ilma oli tuulesta johtuen melko kylmä. Sofi joutui siis vain tyytymään tassujen kasteluun.


Hihnat oli kyllä tiellä, kun on tottunut koiria vapaana tuollaisissa paikoissa pitämään. Muutamaan otteeseen joutui hihnoja vähän selvittelemään, kun kaikenlaisiin paikkoihin nämä niiden kanssa menivät:


Mukavaa oli joka tapauksessa näissä hienossa maisemissa ulkoilla! :)


Hyvää huhtikuun alkua kaikille! Lisäksi kiitos ja tervetuloa uusille lukijoille, joita on myös liittynyt joukkoon! :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut, voitit Elvin ja Sagan blogiarvonnassa pöllöpaketin :) Se lähtee lentoon osoitteeseen, joka minulla onkin jo tiedossa!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...