torstai 31. tammikuuta 2013

Hierojalla ja sulhanen

Maanantaina oli koirilla hieronta-aika, varasin molemmille kun Sofilla viimeksi oli aika paljon jumia selässä ja Mila taas on tuolla radoilla viuhunut, joten ajattelin tarkistuttaa tilanteen.

Ensin käsiteltiin Sofi. Jumeja löytyi jälleen samasta kohtaa alaselästä ja tällä kertaa koira ei ollut ihan yhtä rauhallisesti kuin viimeksi, taisi olla kipeitä kohtia selässä. Kiltisti kylläkin makasi, mutta aina kun kipeästä kohtaa hierottiin niin pyrki ylös. Lopussa oli jo mukavaa kun venyteltiin, meni siinä sitten simmutkin kiinni.Milalla ei taaskaan ollut jumin jumia vaan tosi hyvässä kunnossa oli kroppa. Mila makasi myös nätisti paikallaan koko ajan. Eilen olin vanhempien luona ja siellä meitä tuli sitten sovitusti moikkaamaan Milan tuleva ensi syksyn sulhanen Tero "veljensä" Samin kanssa. Pojat oli oikein mukavia ja reippaita ja tykkäsivät meidän tytöistä, vaikka Milaa vähän jännittikin nämä kaverukset.

Sofi, Mila, Sami ja Tero

 Sofi, Mila, Luna ja Nella

 Sofi, Luna ja Nella (edestä taakse) sekä Mila


5 kommenttia:

 1. Hihii, niin hauskaa että Tero <3 Mila ensi syksynä :) Jännä nähdä minkälaisia pentusia tähän maailmaan niistä sitten saadaan ;)

  VastaaPoista
 2. Jeps, ihan jo innolla odotan pentuja, vaikka vähän harmittaakin että menee harrastukset katkolle siinä kohtaa :) Mutta eiköhän pieni tauko tee aina vähän hyvääkin! Joko Stellalle on uros valittuna? Kivaa myös, että meillä on sitten samaan aikaan "baby time"! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia kaikki!

  Tosi isonnäköisiä nuo pojat verrattuna Milaan. Mutta niinhän se tietysti yleensä on, että urokset on kookkaampia. Ja tosiaan Tero♥Mila, hihhihhih.. ;D

  Terkkuja ja rapsuja! <3

  VastaaPoista
 4. Oli kiva nähdä teitä :) Sami (mv) on 38cm ja Tero (tri) 36,5cm. Karva vaan on uroksilla "muhkeampi" ;)

  VastaaPoista
 5. Mila on 37cm korkea, eli taitaa sitten olla inan Teroa korkaempikin :) Aivan, pojilla on komeat tukat, vaikka muute kokoeroa ei paljonkaan ole :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...