lauantai 12. tammikuuta 2013

Juoksut ja piirustus

Molemmilla koirilla on nyt juoksut, joten harrastukset on nyt tauolla parisen viikkoa. Sofi on kyllä keksinut uuden harrastuksen ja luulee olevansa selvästi uroskoira, koska astuu Milaa jatkuvasti...

Tänään kun olin ottamassa koiria sisälle takapihalta, niin vain Mila tuli sisälle kutsuttaessa ja Sofia ei näkynyt missään. Sitten kuulin kun jossain jotkut naiset juttelivat keskenään jotain tyyliin "otetaan se kiinni niin että sinä menet takaa ja minä edestä". Heti epäilin, että Sofi on päässyt aitauksesta ulos. Ja juostuani paikanpäälle huomasinkin että Sofi pakoilee näitä naisia meidän takapihan takana olevassa puistossa. Kävin nappaamassa neidin syliin ja kiitin naisia, kun olivat yrittäneet koiraa kiinni ottaa. He sanoivatkin että olisivat ensimmäiseksi tulleet kysymään onko koira meidän pihasta karannut. Mitä olisikaan voinut sattua, jos tämä meidän juoksu-neiti olisi päässyt pitemmälle karkuilemaan...

No tänään on muuten ollut leppoisa päivä, joten tuli mieleen piirrellä pitkästä aikaa ja sainkin Milasta kynäiltyä tällaisen kuvatuksen:

8 kommenttia:

 1. Upee piirros! Sä oot oikee taiteilja.

  VastaaPoista
 2. Siis, a p u a, miten hieno piirros - WAU! IHAN mieletön!!

  Meillä tytöt nylkyttää myös tosiaan ahkerasti juoksujen aikaan. Tyttörakkautta, LOL! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Seuraavaksi pitääkin sitten y r i t t ä ä piirtää Sofia, voipi olla hankalampaa tuollaista kokovalkoista piirtää...:)

   Poista
 3. Siis WAUTSI WAU! Olet niiiiiin taitava :)

  VastaaPoista
 4. Wow, upea piirros. Olet todella taitava! Meilläkin juostaan tällä hetkellä ja pojat kiinnostaa niin vaan älyttömästi...;) Onneksi ei ole keksinyt tuota nylkytystä.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...