torstai 17. tammikuuta 2013

Vauva-aika

Niin kuin aiemmin sanoin, meillä juoksee nyt molemmat tytöt. Ja sen kyllä huomaa tuosta astumisleikistä mitä neidit harrastaa, voi hyvänen aika... 24/7 Sofi "astuu" Milaa edestä ja takaa ja sivulta. Melkein luulisi että vauvoja tulisi tuolla menolla vaikkei urosta leikeissä olekkaan mukana :P Sofin korvat ei kuule mitään mitä sille yrittää sanoa, kun kaikki on vaan "MilaMilaMilaMila". Toivottavasti tuo on pian ohi.

Nyt on Sofilla selkeästi ihan tärppipäivät menossa, ja jos aiemmat suunnitelmat vielä pitäisivät paikkansa, niin täällä olisi todella innokas astutettava (katkerana edelleen jauhan samaa asiaa :P), mutta nyt täytyy vain antaa mennä juoksujen ohi ilman noita puuhia. Höh.

Eli ei vauvoja näistä juoksuista tulossa koirarintamalla, MUTTA meille (tai siis äidille) on muuttamassa ensi kuussa kissanpentu. Kyllä vain kissa meidän koiralauman keskelle :) Eikä ihan mikä tahansa kissa vaan oikein rotukissa ja merkki on maine coon. Vähän keskivertoa isompi kissarotu ja pitäisi tulla koirien kanssa kyllä hyvin toimeen. Ja hienosta vanhemmista tuleekin täältä Porista Sakarla-kissalasta. Olin aluksi aika epäileväinen tuon kissa-asian suhteen, mutta kyllä tuota nyt jo odottaa innolla saapuvaksi :) Sulattelu-aika on ohitettu ja uskon että koirienkin kanssa menee hienosti :P

Alla olevat kuvat kopioitu kasvattajan sivuilta.

 Eikös olekkin kaunis kilpikonnaväritys neidillä :) Sakarla Nemesis "Nessi" 1,5kk

Sisarusparvea (kaksi eri pentuetta). Nessi ylärivissä toinen vasemmalta.

Nessi 2kk

3 kommenttia:

  1. Vinkeän näköinen katti! Itsekään en oo mikään kissa-ihminen, mutta jotkut rotukissat on aika veikeitä, varsinkin vähän "koiramaiset" tapaukset. :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...