perjantai 12. huhtikuuta 2013

Heini Stenbergin koulutukset (+aiheeseen liittymätön pieni ahdistus)

Jaa huomasinkin juuri, että luonnoksista löytyi keskeneräinen postaus agilitykoulutuksista. Tarkoitus olis siis käydä seuran järjestämissä Heini Stenbergin koulutuksissa kolmesti tässä kevään aikana, mutta nythän ollaan saikulla joten viimeinen eli kolmas koulutus ensi viikonlopulta jää nyt meiltä väliin. Kahdessa ehdittiin kuitenkin käymään ja tässä niistä pari sanaa ja videonpätkää.

Ensimmäinen koulutus 23.2. ja silloin rata näytti tältä:


Melko hankaltahan tuo meille aluksi vaikutti, mutta ihan hienosti meni koulutus silti. Ei ehdittu kuin 12 esteelle asti, mutta ei haittaa. Aluksi menin kolmosesteelle asti itse ja kutsuin sieltä Milaa ja se haki hienosti kaikki esteet. Vitoselle asti meni ongelmitta ja kutonen jätettiinkin väliin, kun keppien treenaus on vielä vaiheessa. Seiskalta kasille meni kyllä ihan oikein, mutta tehtiin pieniä korjailuja ohjaukseen, jotta saatiin Milan kaarta pienemmäksi kasille mentäessä. Ysillä tein välistävedon ja persjätön. Persjätön kanssa oli pientä ongelmaa, kun tein sen liian myöhään ja minun omaa juoksulinjaa korjattiin suoremmaksi myös. Loppu menikin ihan  hienosti. Saatiin hyvää palautetta ja sanottiin että oikein hyvällä mallilla ollaan treenimäärään nähden :)

Noita putkikohtia olisi ollut kiva kokeilla, kun ei olla mitään tuon tyylistä ennen menty. Sama rata jäi kuitenkin vielä hallille, joten pääsin itse seuraavalla viikolla tuota kohtaa harjoittelemaan ja tosi hienosti Mila sen meni! :)

Toinen koulutus 23.3.


Tälläkin kertaa rata oli aika haastava, tarkkaa ohjausta vaativa ja vauhtiakin oli paljon. Ehdittiin Milan kanssa 18 esteelle asti. Jaakotusta ei olla paljon tehty, joten sitä saatiin tässä nyt harjoitella monessa kohtaa (5, 7, 13 & 15 esteillä). Uutena tuli myös twist, joka tehtiin putken jälkeen 17 esteellä. Persjätöt meni tosi hienosti tänään, niitä tuli myös treenailtua. Tosi tyytyväinen olen kaikenkaikkiaan meidän menoon tuon päivän osalta :)

Sonia ehti ottaa pari pätkääkin meidän menosta ennen kuin lähti Stellaa lämppäämään. Tässä taitaa olla siis videota 9 tai 10 esteelle asti:Tommosta.

Nyt täällä eletään aikamoisen ahdistuksen keskellä, kun opparin palautukseen on enää viikko aikaa! Melko hyvällä mallilla ollaan, mutta tuntuu silti ettei hommat lopu lainkaan ja viilaamista viilaamista viilaamista riittää....  Viimeiset päivät olen istunut lähes aamusta iltaan koneella ja rustannut tekstiä nuorten ravitsemuksesta ja tämän oppariprojektin kulusta. Plaah. ONNEKSI tämä on kohta ohi! Sitten enää pari pienempää koulujutskaa ja sen jälkeen toivottavasti toukokuussa saan terkkaripaprut käteen, vihdoin. (mielummin myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän sitä sanotaan?).

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppurutistukseen! Mun olis tarkoitus saada terkkarinpaperit keväällä 2014 :)

  T:Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon jo pahasti myöhässä, alun alkeanhan mun piti valmistua vuos sitten keväällä :P Tsemppiä sullekkin, taitaa olla sielläkin oppari ajankohtainen? :)

   Poista
 2. Jep, mulla on kunnianhimoinen tavoite saada oppari toukokuun pentuloman aikana hyvälle mallille. Voi olla, että käy legendaarisesti ja pentusen kanssa puuhastelu ja kodin remontointi on kuitenkin kivempaa ;p

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on käynyt just niin, että silloin kun olis ollu koulun puolesta aikaa tehdä opparia, niin olenkin keskittänyt kaikki energiani koiriin ynnä muuhun :P Mutta toivotaan, että sä olet ahkerampi siinä suhteessa :D

   Poista
 3. Teille on haaste! :) http://nettastage.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...