keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lajinvaihdos?

Mä oon vähän miettinyt, että mulla ei riitä ehkä motivaatio kisaamaan Sofin kanssa tokossa ja treenitkin siinä lajissa tuntuu välillä melko puurtamiselta. Tästä syystä olenkin ajatellut, että jatkaisin Sofin kanssa rallytokoa, jota kokeiltiin viime vuonna. Se tuntuikin alusta asti tosi mukavalta lajilta, mutta vaihdoin sen tokoon sen tähden, ettei siinä lajissa paljonkaan kilpailuja järjestetä.

Nyt kuitenkin kun luin viimeisimmän Koiramme-lehden niin siinä oli artikkeli rallytokosta. Kuten jo tiesinkin, niin rallytoko on Suomessa vasta aika uusi laji. Nyt sitä ollaan kuitenkin ajamassa viralliseksi koiraharrastuslajiksi myös meidän maallamme, mikä tarkoittaisi että myös tässä lajissa olisi tulevaisuudessa mahdollisuus valioitua. Tämä saikin minut uudelleen harkitsemaan tätä lajia meidän "virallisena" harrastuksena Sofin kanssa. Ja vaikkei lajia vielä aikoihin virallistettaisikaan, niin pidin tästä lajista kuitenkin ehkä itse enemmän kuin tokosta. Joten, saattaapi olla että vaihdamme jo pikapuoliin lajia, saa nähdä :)

 Vai olisikohan jokin kiipeilylaji sittenkin se oikea valinta? ;) Neiti kiipeili tuonne kuulkaas ihan itse, täytyy vaan jatkossa kieltää ettei toinen loukkaa... :)


Sitten Milan jalasta, voih. En tiedä teenkö härkäsestä kärpäsen, mutta tänään Mila taas vähän nilkutti kun juoksi takapihalla :( Sitä kesti vain hetken mutta se sytytti ison punaisen valon mun päässäni. Tarkoitus on mennä ensi tiistaina taas takaisin agitreeneihin, mutta pelottaa niin kamalasti että mitä jos tuo ei olekkaan vielä parantunut! Jalka ei yleisesti ole Milaa enää vaivannut, mutta ollaankin vältelty rajuja liikkeitä ja täysillä juoksemista. Kyllä harmittaa niin pirusti taas jos joudutaan oikein kunnon pitkälle tauolle... Pelkään että siinä menee kaikki kehitys hukkaan, ja varsinkin kun kontaktit ja kepit on edelleen kesken.Voi itku.


En olekkaan muuten maininnut, että ollaan nyt shelttilenkkeilty muutamaan otteeseen täällä Porissa ja ensimmäisestä tapaamisesta tulikin otettua paljon kuvia, jotka ovat kaikki nähtävissä täällä. Muutama kuvanen myös tässä omista koirista:

  Sinne meni keppi!
Aloitetaan myös tällä viikolla varmaan Porin westielenkit taas talvitauon jälkeen :)

 Mila, Sofi, minä, Luna ja Nella

Jos seutulaisia rotuihmisiä löytyy, niin käykäähän liittymässä:
Porin seudun sheltit- facebookryhmä
Porin westielenkit -facebookyhteisö

8 kommenttia:

 1. Mikä siinä onkin, että westit kiipeilee aina? :D
  Meidänki pikku herra kokoajan kiipeemäs korkeuksiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa a :) Ja meidän sheltillä ei ole sitten yhtään samanmoisia kiipeilyhaluja, että ehkä se nimenomaan on nämä westiet :)

   Poista
 2. Rally-toko käsittääkseni virallistetaan jo ensi vuonna eli rallyn pariin vaan, jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se olis niin pian virallistumassa, no jes! :) Kyllä mä nyt aika kovasti kallistun siihen puoleen :) Vaikka toivottavasti siitäkin ei tule semmoista verenmaku suussa harrastamista virallistamisen jälkeen kun kaikki kipailuhenkiset ihmiset ottaa senkin lajin haltuun...

   Poista
 3. Apua, tota kuvaa Sofi-"kissasta". :D:D Muutenkin ihan mielettömiä kuvia taasen kerran. <3

  VastaaPoista
 4. Hei, luin juuri tämän ja seuraavan postauksen varvas-vaivoista. Minäkin olen saanut kokea koiran voinnista huolehtimisen tuskan vaikka oma westie-pentu on vasta 6,5kk vanha; pentu yritti ahneuksissaan hypätä pöydälle kaksi kuukautta sitten, ja oikean takajalan polveen tuli jokin vika, koska hyppy epäonnistui ja pentu mätkähti maahan (yllätysyllätys).

  Kaksi kertaa on jo oltu röntgenissä eikä mitään korjattavaa ole löytynyt, mutta hassunnäköinen askellus on pitänyt minut varpaillani koko ajan - puhumattakaan siitä ettei olla saatu liikkua normaalisti tai leikkiä koirakavareiden kanssa. Nyt alkaa jo näyttää paremmalta, mutta koska parantuminen on kestänyt niin pitkään, ei täysillä vielä uskalla uskoa. Kirjoitan meidän elämästä blogissa ollapakoira.blogspot.fi, ja laitan sinne jossain vaiheessa tarinaa myös tästä polviepisodista.
  Helliä ja parantavia ajatuksia teille päin! Olen vakiolukija vaikken olekaan paljon kommentoinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla että olet vakkarilukija! :) Ja kiitos kun vinkkasit omasta blogistasi, tulen vastavierailulle!

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...