lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ilmapallotossut ja oravajahti

Eläinlääkärin ohje oli, että pidetään sidosta Milan jalassa maanantaihin asti, mutta ei ihan onnannut kun eilen illalla jo lähti tuppo jalasta. No sain sen itse käärittyä uudelleen, mahdollisimman aseptinen yritin olla ettei pöpöt pääse haavalle. Ohjeena on myös pitää sidokset kuivana, ja tietysti nyt tuolla ulkona on märkää ja kuraa kun lumet sulaa. Olen nyt koittanut muovipusseilla ja teipillä pelata mutta aika hankalaa oli.

Käväisin tänään Mustissa ja Mirrissä hakemassa Milalle maitohappobakteeria antibiotin kylkiäisiksi ja sitten biotiinivalmistetta kynsiä varten. Tuli siinä nuo tossutkin samalla puheeksi ja onneksi heillä oli siellä tosi kätsyt "ilmapallotossut". Ne oli kumiset tossut jotka on tosi kätevät, menee helposti jalkaan ja pysyy tosi napakasti. Eikä kastu sidokset :)


 Käväisin samalla reissulla apteekista hakemassa vähän sidetarpeita ja sidoin kunnolla uusiksi Milan jalan. Tänään on nyt ainakin pysynyt hyvin kiinni. Hyvin on sujunut lenkitkin tuolla paketilla :)


Sofi taas näki tänään takapihalla oravan juoksevan meidän pihapuuhun ja neiti tietysti sitkeästi yritti mennä perässä (tietämättä, että orava oli jatkanut matkaansa aikoja sitten.)
10 kommenttia:

 1. Ompas kätevän näköinen tuo "ilmapallo"! Oliko noita eri kokoisina? Porukoiden labbiksella välillä tassu tulehtuu ja sillä kanssa ei pysy mitkään sidokset kunnolla kiinni, kun on niin aktiivinen kaveri.

  Ja voi Sofi <3 Tuo on niin tuttu näky! Meillä herra terrieri ei myöskään luovuta! Tekee kanssa samallalailla, kun porukoiden kissa menee puuhun tai kerrossänkyyn sitä pakoon. Oikeestaan muullalailla ei kaverissa ilmene westien jääräpäisyys, kuin tuommoisena mulle kissa heti nyt tänne! :D

  VastaaPoista
 2. Joo tuo tosiaan on todella kätevä ja kestävän tuntuinen! Ja oli kyllä eri kokoisia, Milalla oli S. Siitä löytyy vielä pienempää ja isompaa :) Myyjä sanoi, että jos noita käyttää suoraan tassulle ilman että siinä on sidosta tai muuta välissä, niin on hyvä laittaa joku sidos tai teippi ruohon reinan alle tai päälle, ettei mene hiekkaa hankaamaan ruohon kiristyskohtaan.

  Joo Sofilla on myös hankaluutta tottua porukoitten kissaan... kuukaudenpäivät on yritetty, mutta edelleen kissan näkeminen saa sofissa terrierivaihteen päälle... huoh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyki käydä paikallises m&m tutkimassa! Vaikuttaa kätevältä :)

   Joo meillä terrierivaihde laukee kissoista.. :D
   Helpottais varmaan, jos tavattavissa kissa, joka ei juokse karkuun.. Mutta ei ainakaan vielä olla moista tavattu :S

   Poista
  2. niinpä se onkin pahinta kun kissa lähtee pinkomaan pakoon

   Poista
 3. Ilmeisesti mun pitää tarkistaa tuota bichon frisén rotumääritystä, ettei vaan sittenkin olis terrieri... Melkoisen tutulta näytti tuo oravan jahtaaminen :) No, oppiipahan sitten "pikkusiskokin" varmaan tavoille. Voi sitä räksytyksen määrää! Sofi varmaan tosin joskus vielä kiipeää tuonne puuhun!

  Pikaista toipumista Milalle!

  T:Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kertaalleen pääsi melkein kiipeämääkin tuohon "alimmalle tasanteelle" :D

   Kiitos!

   Poista
 4. Ihana toi video! :`D Ja Mila on niin hyvä kun välillä hiippailee siihen kanssa:D

  Hyvännäköiset noi tossut, näyttääkin toimivilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tossa just näkee kuinka erilaiset luonteet noilla on :D Milakin kyllä näki oravan, mutta ei se siitä mitään välittänyt, se haluis vaan juosta ympäriinsä :P

   Joo ne on kyllä oikeen toimivat tossut! :)

   Poista
 5. Voi eikä tuota Milaa ja tassuongelmaa :( Harmittaa teidän harrastusjutuissa tauko! Jaksamista sulle ja paranemisia Milalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin harmittaa muakin :CCC Kyllähän tämän pari viikkoa nyt vielä kestää, mutta pelkään kovasti että mitä jos vaiva uusiutuukin heti kun palataan radalle :(

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...