keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ei voi olla TOTTA!! >:(

Nyt ihan oikeasti! Alan jo ihan tosissaan epäillä että mun päälle on langetettu joku kirous näiden koiranäyttelyiden suhteen. Miten voi olla että lähes joka.ikinen.kerta meidän näyttelypäivällä on luvattu sadetta? Murrrr...

Tähän mennessä ollut seuraavanlaisia kelejä meidän tämän vuoden näyttelyissä:
5.5.2012 Harjavalta RN > kaatosade
6.5.2012 Rauma KR > ajoittaista sadetta
19.5.2012 Pori RN > hieno ilma jee
17.6.2012 Helsinki KV >  kaatosadetta
15.7.2012 Forssa KR > pilvistä, lopussa sadetta


 Ja nyt tulevan lauantain Mäntsälän ennusteet näyttää tällä hetkellä tältä: 
(niin ja Sofin kehä alkaa n. klo 14...)


Ja nyt jos sitten sataa niin harmittaa ihan toden teolla, koska olen mahdollisesti lähtemässä reissuun yksin, joten silloin en kyllä lähde telttaa raahaamaan/kokoamaan sinne... No, sitten ollaan taas märän koiran kanssa. Ja ukkosenkin mahdollisuutta on, se nyt vasta koiria siellä riemastuttaisikin!

Ja "plussana" vielä, maanantaina tuli viesti postista, että saa hakea tilaamani trimmipöydän. No eilen kävin sitä kyselemässä, mutta eipä löytynyt sitä heidän hyllyiltään! Sanoivat että selvittelevät asiaa ja soittavat sitten.. ei ole vielä mitään kuulunut. Jos nyt en saa sitä pöytääkään viikonlopuksi, niin ei ole sitten vetoalustaakaan (pöytä siis toimii myös sellaisena), mikä taas tarkoittaa että pirunmoinen raahaaminen yksin kaikissa tavaroissa ja vanhassa pyörättömässä trimmipöydässä parkkikselta kehän laidalle... ääääääääh :/

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana blogi sulla ! : )
  Tässä on mun blogi käy tsekkaa : http://welovesdog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos rohkaisusta!;) Toivon todella että se menisi hyvin ja onhan tässä paljon aikaa harjoitella. Kuitenkin harmittaisi jälkikäteen jos jättäis menemättä! Pari krt. olen tässä samaisessa näyttelyssä käyny turistina ja huomannut että eipä siellä westie kehällä näykkään kuin tosissaan ottavia kehäkettuja jotka on niin ammattimaisen näkösiä että jännittää kun vaa ajatteleeki niitten kanssa joutumista samaan kehään...:)
  Mutta jos ei mene hyvin eka kerta niin toka kerta menee sitte paremmin kun on kokemusta!:D Ja paljon onnea teille näyttelyyn, Sofi menee varmasti huippu hyvin kun katsoin teidän blogista jotain aiempia seisotuskuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin Sofin ekan näyttelyn jälkeen etten ikinä enää vie, mutta nyt on vähän mieli muuttunut ja olen huomannut ettei se oikeesti ole niin vakavaa:) niitä kehäkettuja ei kiinnosta kun omat koirat, joten niistä ei tarvii välittää hölkäsen pöläystä! :) Jokaisella on oikeus käydä näyttelyissä ja minkä tasoisen koiran kanssa tahansa. Ja tuomareissa on tooosi paljon eroja, monilla koirilla tosi laaja skaala niitä arvosteluja, T:stä ERI:iinkin olen nähnyt olevan :) Varmasti jännittää, mutta se on vain hyvästä. Seuraavilla kerroilla jännittää paljon vähemmän!

   Ja kiitos, katsotaan nyt mitä siitä mahtaa tulla, vähän skeptinen asenne on itselläkin, täytyy myöntää ;D

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...