tiistai 17. heinäkuuta 2012

Linnut lentäneet pesästä

Nyt on siis Länsimetsän D-pentue lähtenyt kokonaisuudessaan maailmalle. Viimeisin Daisykin haettiin eilen päivää vaille yksitoista viikkoisena. Jokainen sai ihana kodin, olemme tosi hyvillä mielin näiden uusien kotien suhteen :) Nyt on sitten taas vähän rauhallisempaa menoa, vaikka kyllä näissä neljässäkin koirassa puuhaa on ihan riittämiin :)

Didi (Länsimetsän Didi Tintarella) siis lähti ensimmäisenä ja on asustanut uudessa kodissa jo kaksi viikkoa. Sieltä olen kuullut paljon terveisin ja kuulumisia, kaikki kuulemma menee tosi hienosti. Didihän sai Tico isoveljen (westie myös), ja näiden kahden yhteiselo on lähtenyt tosi hienosti käyntiin. Didin paheisiin kuuluu kuulemma sukkien ja kenkien varastelu :) Neiti on jo käynyt pariin otteeseen meitä kotona moikkaamassa, kun lähellä asuvat. Didin sekä Ticon seikkailuista voi lukea koirien ihka uudesta blogista täällä.

Didi uudessa kodissa 9-10vko

Toisena lähti Aleksi (Länsimetsän Dear Aleksander) viikko sitten, ja tämä villipeto lähti Nurmijärvelle. Terveisten mukaan Aleksi on melkoinen menijä ("yllätys";)) ja virtaa tällä pojalla riittää. Aleksi on aina ollut kovasti ruuan perään ja niinpä suuhun eksyvät jatkuvasti myös pikkukivet ja muut ei-niin-syötäväksi-sopivat asiat. Aleksilla on myös asennetta, joten uusi äiti joutuu varmasti töihin pikkuherran kanssa, mutta onneksi terrieri kokemusta löytyy jo ennestään ;) 

Aleksi lähtöpäivävä, 9vko. Vielä odotellaan korvien nousua! :)

Ja eilen viimoisena maailmalle matkasi Daisy (Länsimetsän Daisy Domicilla). Daisy on ollut selkeästi rauhallisein näistä kolmesta, mutta sen jälkeen kun sisarukset lähtivät, niin on tämäkin neiti vähän osannut itsenäistyä. Leikkiä ja lepoa sopivassa suhteessa :) Tämä valloittava neiti lähti kohti Pietarsaarta asuntoautolla.

Daisy harjoittelee tulevaa varten ;) Lähtöpäivänä, 11vko

Muutama kuva eiliseltä kun Daisya haettiin:

 Roosa, Daisy, Mila, minä, Sofi, Nella, Tilda sekä Luna

Tilda kera mansikoiden ja koirien (Luna, Daisy ja Nella)

 Pari kuvaa myös juuri trimmistä tulleesta Nellasta, hieno mummeli meillä <3


 Luna 4v. Tämä mamma hoisi tosi tosi hienosti nämä vauvansa viimeiseen asti <3 Eronhetki ei kuitenkaan ollut vaikea, kun ei näyttänyt Luna edes huomaavan vauvojensa muuttoa, elämä jatkuu jo normaaliin malliin meillä :)

Onnea ja menestystä maailmalle lähteneille kasvateille! Pysykäähän terveinä ja hyvävointisinä! <3 Ja koittakaa olla mallikelpoisia terriereitä ;) Terveisiä ja kuulumisia otetaan aina mielellämme vastaan!


2 kommenttia:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...