lauantai 16. helmikuuta 2013

Koiralaumaan muutti kisu

Vanhemmille muutti eilen uusi asukas, 14vk ikäinen Maine Coon neitikissa Sakarla Nemesis "Nessi". 

kuvat (c) Sakarla kissala

Oltiin äidin kanssa sitä hakemassa ja jätin näin aluksi omat koirat meille kotiin, niin että kissa saa tutustua nyt ensin uuteen kotiinsa ja äidin koiriin. Nämä mun kaksi nuorikkoa saa sitten tavata kissan myöhemmin kun tilanne on sopiva :) Pentu sai ensin tutustua kotiin ilman koiria ja tutkia paikkoja rauhassa. Nessi löysikin pian mukavan ja turvallisen paikan kiipeilypuun ylhäältä ja sieltä se katseli melko rauhallisesti kun koirat tulivat sitä ihmettelemään ja töllistemään alkaalta. Ainakin näin alkuunsa vaikutti ihan hyvältä tämän tutustumisen suhteen, eiköhän tuo tuosta lähde sujumaan. Saa sitten nähdä miten mun koirat suhtautuu kun mennään kylään, mutta eiköhän nekin tutustu... :)

Kuvia kasvattajan luona luovutusikäisenä: Nessi ja veli

 Nessi ja isoiskä


Loppuun vielä 10 viikkoisena otettu kuva venytysnäytteestä, kai tätäkin täytyy harjoitella jos ajatuksena olisi joskus kissanäyttelyssäkin pyörähtää :)

Nessi 10vk 1680g
Nessin väritys on kilpikonna ruskea tabby valkoinen

Jos tuo meidän kaksilahkeinen ei väittäisi (huom. väittäisi) olevansa allerginen kissoille (tulee olemaan tarkassa seurannassa oireiden osalta jatkossa;)), niin kyllä luulen että voisi muuttaa meillekkin jossain vaiheessa kissa koirien seuraksi. Mutta eipä taida onnistua tällä hetkellä :) Ja ehkä nyt toistaiseksi tämä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...