torstai 28. helmikuuta 2013

Alkukevään kuulumisia!

Nonniin, Mila on tässä kuussa täyttänyt 18kk eli on nyt kisaikäinen agilityssa. Hetki kuitenkin menee ennenkuin me kisaradoille mennään, pitää vielä treenailla enemmän :) Mutta kyllä sitten joskus! Epiksiin ajateltiin tässä keväällä nyt mennä harjoittelemaan. Milan kasvu jatkui muuten vielä aika pitkälle pentuna, tuntui että se kasvoi vielä lähempänä yhden vuoden ikääkin, jos se nyt on mahdollista edes shelteillä. Tai muussa tapauksessa on olen mittaillut huonosti, mutta Mila on kuitenkin tällä hetkellä n. 37,5cm kun tuossa mittasin. Painoa on 8,5kg. Tukkaa on Milalla karvalähdön jälkeen ihan kivasti kasvanut takaisin, vaikka mielestäni ei vielä ihan täydessä turkissa olekkaan.

27.2.2013

Vertailun vuoksi marraskuussa otettu kuva karvanlähdön aikaan, tuostakin kuvasta lähti vielä lisää. Eihän se nyt kovin paljon pitempi ole, mutta niin paljon tuuheampi.

14.11.2012

Milalle kuuluu muutenkin ihan hyvää, se on oikein ihana koira, mutta eniten harmittaa sen arkuus! Varsinkin agilityssa se passaa välillä olemaan haitaksi... Tuossa yksi kertakin Milan perään lähti (iloisesti kylläkin) juoksemaan musta maksikoira ja arvatkaas vaan pelästyikö tuo! Se ottaa niin herkästi itseensä, että on kyllä ollut paaaljon vaisumpi siellä hallilla nyt sen jälkeen... Huoh, täytyy olla niin varovainen Milan kanssa ettei noita traumoja jatkossa pääse syntymään... (jos mainitsemani koiran omistaja tätä lukee, niin en tarkoita pahalla mitenkään sinua tai koiraa kohtaan, päivittelen lähinnä tuota Milan arkuutta, se on tullut esille monessa muussakin asiassa ja tilanteessa!)

Sofilla menee myöskin hyvin, silmäjuttu jota syksyllä surkuttelin, niin harmittaa edelleen, mutta olen nyt ehtinyt asiaa sulatella. Toivon edelleen että silmät todettaisiin terveiksi seuraavassa tutkimuksessa, mutta jos ei, niin sitten täytyy miettiä seuraavia siirtoja. Sen olen joten kuten hyväksynyt, ettei Sofilla ehkä voi pentuja teettää, mutta tuota sokeusjuttua en kyllä ole oikeastaan miettinyt yhtään, enkä jotenkaan osaa uskoa siihen lainkaan. Ja voihan koirille niitä kaihileikkauksiakin tehdä. Tällä hetkellä Sofilla ei ole mitään oiretta noissa silmissä ja tuntuu kuin sillä olisi haukan näkö :)Sofin tokossa menee myöskin aika kivasti, maanantaina oli viimeinen tunti nykyisestä kurssista ja tehtiin leikkimielinen alokasluokan koe. Sofi sai meidän vetäjän mukaan kaikesta 9-10 pistettä, ainoastaan seisomisjäävä ja hyppy on hieman vaiheessa, niitä täytyy nyt ahkerasti reenata. Luoksetulokin meni hyvin, vaihtia voisi koittaa saada lisää.

Mainitsin tuossa joskus aikaisemmin, että vanhemmille muutti kissa. Kaikki muut koirat on ottanut asian aikas hyvin, mutta Sofi ei ole ihan yhtä suopea. Se ei ihan ota tottuakseen kissaan... Mutta pakkohan sen on tottua, joten toivotaan parasta jatkon suhteen!

Tässä Nella, Luna ja uusi kissa Nessi lasten kanssa:Nyt on pari päivää ollut oikeen hienoa auringonpaistetta ja eilen tuli pitkästä aikaa napsittua koirista kuvia takapihalla. Lumetkin jo ihan kivasti lähteneet sulamaan (ja muuttuneet jääksi), toivottavasti lähtevät pian kokonaan, täällä odotellaan niin kovasti jo kesää! Sofi 2v 10kk

Mila 1v 6kk

 

 


 


Hyvää kevättä 
...ja jos ette vielä ole huomanneet oikeassa sivussa olevaa kyselyä, niin huomatkaa nyt ;)

2 kommenttia:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...