sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Omatekoisia esteitä

Ihan kokonaista puomia en sentään osannut askaroida kotiin, mutta jonkinlaisen pelkän alastulon kyllä sain tehtyä. Tässä on nyt sitten saatu harjoitella kotosallakin:


Yritin tehdä mahdollisimman "virallisen" tuosta alastulosta ja tarkistin mitat Kennelliiton sivuilta Agilityn säännöistä. Matskuina toimi 30cm leveä vanerilevy, kontaktipinta tuli parin euron ohuesta kynnysmatosta, ja listaksi ostin Terrasta tuollaisen puulistan, maksoi pari euroa. Halkaisin sen vielä pituussuunassa kahtia, jotta sain tarpeeksi pieniä ja tarpeeksi monta listaa.

 Niittikoneella "kontaktipinta" paikalleen. Kontaktipinnasta tuli 90cm pitkä niin kuin kuuluukin.
 
 Ja listat naulasin paikoilleen ja hyvin toimii! :)

Myös Sofi sai kotiin tokon hyppyesteen, kun iskä teki sellaisen meille. Nyt sopii harjoitella kotonakin :) Jos tämän hypyn ja seisomisjäävän saisi toimimaan, niin sitten uskalletaan ehkä keväällä osallistua kisoihinkin :)


 Ja loppuun vielä kuva Sofista, tästä se aina kurkkaa ulos jos joku ajaa pihaan tai joku lähtee kotoa pois :)
6 kommenttia:

 1. Olisimpa mäkin osannut pysyä alastulojen tekemisissä. Pihalla koreilee kokonainen A-este. Ja puomia suunnittelen tälle kesälle. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaisinpa mä tehdä kokonaisia ehteitä :D A olis kiva saada omaankin pihaan, täytyy katsoa jos joskus joku osaisi semmoisen meillekkin väsätä :)

   Poista
 2. No, olisinpa mä niin ahkera ja käteävä, että tekisin ihan kumman tahansa meille ;)
  Voi itku tota Sipsiä, kun muistutit taas hänestä... yritän unohtaa, koska kaksi koiraa riittää tässä tilanteessa. Ihan pakko riittää siis, vaikka kuinka kuumetta iskee, kun näkee tollasia niin porukkaan sopivia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo alastulon tekeminen ei paljon kätevyyttä vaadi, niin kuin näkyy ;) Mutta toki sen verran ahkeruutta että hankkii tarvikkeet, se onkin itselle yleensä se suurin haaste :D

   Joo toivon kovasti että Sipsille hyvä loppuelämän koti löytyy! Nyt on onneksi pari varteenotettavaa kysyjää jo ilmaantunut, mutta mitään päätöksiä ei olla vielä tehty kenenkään kanssa.

   Poista
 3. Mun äänestyksiä ei ainakaan huoli. Antaa valita kyllä, mutta kun klikkaa äänestyspainiketta, se kadottaa mun valinnat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö :/ Tää on just tommosta välillä... Mutta on sinne ainakin joittenkin ääniä kirjautunu..

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...