keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Yksi yhdeksästä

Laitan nyt pienen kiitospostauksen, kun minua on huomioitu tässä vuodenvaihteen tienoilla ja sen jälkeen monella haasteella/tunnustukseella. En ole toimertunut niitä tekemään ja nyt ajattelin valkata niistä yhden jonka jopa voisin täytellä tässä aikani kuluksi.

Mutta ensiksi kiitos seuraavien blogien kirjoittajille seuraavista haasteista:

- Villakoirat Hertta ja Kerttu
// Liebster Blog // "nimeton haaste"

-Netta´s Stage
// Liebster Blog // 11 asiaa

-Kaikki elämäni koirat
// Liebster Blog

- Kultahe "Saima"
// 8 satunnaista asiaa

- We´re all Strange here
// New blog love

-´Neiti veen mukana´ saapi myös kiitokset kahdesta haasteesta, mutta harmikseni huomasin että blogi on nykyään poistettu.

Kiitos siis että olette meitä huomioineet. Tartuin nyt Hertta ja Kerttu villisten haasteeseen kysymysten takia. En kuitenkaan haasta ketää uutta, napata saa vaikka nämä samat kysymykset jos joku haluaa vastata :)

Tässä oli kysymykset:

1. Mainitse koirasi paras ja ärsyttävin piirre!
Sofi: Parhaita piirteitä on ehdottomasti älykkyys ja se kuinka Sofi tykkää käpertyä syliin ja nukkua siinä <3 Ärsyttävin piirre on ajoittain myöskin älykkyys, se totta tosiaan osaa käyttää sitä hyväksi ;) No ei, nyt ehkä valehtelin, ei tuo olekkaan ärsyttävin piirre vaan ärähtely muille koirille on ärsyttävin piirre!
Mila: Paras piirre on aktiivisuus ja innokkuus! Mila ei koskaan sano "ei" jos jotain aletaan tekemään :) Huonoin piirre (vaikkei niinkään ärsyttävä) on Milan arkuun. Ottaa aina oman aikansa ennen kuin Mila tottuu uusiin koiriin ja uusiin paikkoihin...
 
2. Mitkä olisivat ensimmäiset tunteesi, jos joutuisit luopumaan lemmikistäsi?

Raastava haikeus, suru ja ikävä <3

 
3. Tykkäätkö enemmän kisailla vai harjoitella ns.muuten vain koiran kanssa?

Hmm.. nyt on vaikea sanoa! Molemmat on niin yhtä kivoja! :) Ehkä harjoittelu on vielä vähän kivempaa...  Vaikka kisoissa on se hyvä puoli, että siinä täytyy laittaa ihan parastaan ja suorituksesta saa tuloksen.

 
4. Voisitko elää ilman eläimiä?

Voisin, mutten haluaisin.
 
5. Lähdet lomalle, minne laitat koirasi hoitoon? Tuttusi luo, koirahoitolaan?

Jos äiti on kotona, niin sinne. Kakkospaikkojakin kyllä varmasti löytyy. Koirahoitola olisi niin vihoviimeinen vaihtoehto, sinne vasta jos ei MITÄÄN muuta vaihtoehtoa ole. Vaikka kuulemma nekin on jo paljon parempia kuin joskus, mutta ei ei silti...
 
6. Miten koulutat koiraasi? Ootko tehnyt jotakin "virheitä" koirasi koulutuksessa?

Pyrin opettamaan kaiken positiivisen vahvistuksen kautta ja välttämään rankaisua. Onhan niitä virheitä tullut tehtyä, lähinnä johdonmukaisuuden kanssa oli alussa parantamisen varaa, mutta nyt olen siitä oppinut. Ja olen oppinut että jos oma pää ja hermot pitää kauemman kun koiran, niin olen voitolla :) Milan kanssa on joutunut opettelemaan ihan erilaisia lähestymistapoja, koska sille ei tosiaakaan voi olla yhtä kova, kun vastaavasti Sofin kanssa täytyy taas välillä olla.

 
7. Onko koirallasi "parasta kaveria"?

Ne ovat toisilleen ehdottomasti parhaat kaverit. Toiseksi parhaat kaverit on Luna ja Nella. Sitten on näitä muita kavereita mm. Stella, Sulo, Suti, Venla, Helmi ym. Olen huomannut että kaveruus on sen parempaa mitä useammin nähdään :)
 
8. Lemmikkisi lempiruoka tai -herkku?

Molempien lempiherkut ovat Hauhau:n kanakierteet ja Natural menun namit.

 
9. Minkä koirarodun haluaisit?  

Olen halunnut montakin rotua, mutta tällä hetkellä en vaihtaisi rotua. Jos pitäisi vaihtaa, niin voisi olla bordercollie, vanhaenglanninlammaskoira tai tai... niitä on niin monta!

 
10. Miten päädyit pitämään blogia?

En oikeen muista, jotenkin vain alkoi tekemään mieli kirjoittaa ylös koirien juttuja. Tällä hetkellä se toimii itsellekkin hyvänä treenipäiväkirjana ja muutenkin asioiden purkamispaikkana :) Lisäksi täällä tutustuu samanhenkisiin ihmisiin ruutujen toisella puolella ja joskus tulee heitäkin tavattua erilaisissa koiratapahtumissa :) Mm. Sonian löytämisestä olen kovin kiitollinen ;)

 
11. Mitkä tekevät hyvän blogin? (ainakin 5 asiaa!)

- vaihtelevat postausaiheet
- kuvat/videot !!!
- kappalejako
- säännöllinen postausväli
- kommentointi mahdollista ILMAN salasanavahvistuksia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...