torstai 13. maaliskuuta 2014

Milan fyssarikäynti ja pentujen 4- & 5kk kuvat

Eilen oli Milan fyssarikäynti Tuija Sällilän vastaanotolla. Tällä kertaa löytyi jumeja ja myös sitä selittävää tekijää Milan hieman normaalia suurempaan rimojen tiputteluun. Oikea takareisi oli jumissa, samoin selän vasen puolisko. Mila varaa painoaan enemmän kuulemma vasemmalle puolelle, mikä saattaa johtua kuulemma siitä oikean jalan jumista, mikä taas johtaa selän vasemmanpuoliskon jumiutumiseen. Fyssarin mielestä tämä toispuoleisuus on voinut saada alkunsa oikeastaan mistä vain, esimerkiksi jo niinkin kaukaa kuin viime keväisestä kynsitapaturmasta. Tai saattaa olla vain synnytyksen jälkeistä vajaakuntoisuutta.

Kotiharjoitteita saatiin myös, tarkoituksena vahvistaa Milan syviä lihaksi. Lisäksi saisin venytellä Milaa ahkerammin. Niistä postaan lisää myöhemmin, kunhan saan jotain matskua. Agilitysta Tuija sanoi, että ei hän näe esim kisaamiseen mitään estettä, sanoi vain että kannattaa mennä koiran ehdoilla, eli kun rimat pysyvät ylhäällä, niin voipi myös hypyttää niitä korkeampia hyppyjä.

Muutaman lenkkikuva meidän kotinurkilta metsästä:


Oliko tässä vielä niitä nameja...

* * *

Olen myös edelleen saanut mun syksy-vauveleista ihania kuvia paljon ja kuulumisia myös. Tässä ihan vaan kehityspotretit, enemmän kuvia voi käydä kurkkaamassa ainakin Aarren, Novan ja Kuuran blogeista.

 4 kuukautta (Piki puuttuu tästä)

 Piki 4,5 kuukautta

 5 kuukautta (Piki puuttuu tästä)

5 kuukautta 


P.S. Blogin nimi ja banneri ovat joutuneet muutosten puhallusten uhriksi.
Sama tuttu linja tosin jatkuu, mutta jotain uutta kuitenkin, huomasitteko? :)

3 kommenttia:

 1. Muutokset bannerissa ja nimessä huomattu ;) olin vaan niin tyhmä että aloin etsimään sitä jotain "uutta" vielä noiden kahden asian lisäksi :D
  Niin hurjaa aatella että siitä ei ole kauaakaan kun noi pentuset syntyivät ja nyt ne on jo isompia kuin Stella :D Jännä seurata niiden kehitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo he on reippaita kasvamaan :D Mutta toivotaan, että tyssäisivät tuo venymisensä riittävän ajoissa ;)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...