perjantai 21. maaliskuuta 2014

Milasta tuli ykkösluokkalainen

Vihdoin ja viimein löydettiin eilen Milan kanssa itsemme virallisista kisoista Lempäälästä. Siellä oli siis vain yksi rata, joten pehmeä aloitus, vaikkakin radan jälkeen jäi vielä sellainen tunne, että olisi ollut kiva mennä vielä ainakin toinen rata.

Tuomarina oli Johanna Nyberg ja rata oli aikas mukava. Me oltas niin pystytte se vetämään nollanakin läpi, mutta tyhmiä virheitä tuli. Rima tippui siis kahdesti, eka saattoi johtua mistä vaan, mutta vikan laitan ainakin ihan oman ohjauksen piikkiin, kun en vetänyt täysillä loppuun saakka. Rimojen lisäksi otin hyllyn keinulta, kun menin uusiksi lentokeinun. Muutoin olen ihan tyytyväinen rataan ja hyvillä mielin odottelen meidän seuraavia ratoja, jotka ovat reilun viikon päästä Liedossa.p.s. Mila mitattiin 35,5cm :/ Olen siis joku vuosi sitten sen viimeksi mitannut vajaa 37, mutta itsekin mittasin nyt edellispäivänä tuon 35,5cm. Harrrmittavan vähän siis meni tuon medirajan yli, joka on 35cm... No, näillä mennään.


Aiemmin tällä viikolla:

Sofi ja Mila Mustissa ja Mirrissä. Ostin kolme vinkualelua ja ylläri ylläri, Sofi rikkoi niistä vinkut ehkä viidessä minuutissa... Käsittämätöntä! :) Onneksi Milalle kelpaa agileluiksi tavalliset köysilelut :)2 kommenttia:

 1. Onnea kisauran korkkauksesta ja virallisesti tervetuloa harrastamaan agilitya ;) <3 Nyt sitten häntä pystyyn ja kohti uusia haasteita. Kisaamalla sitä sitten oppii ja tärkeintä on pitää hauskaa. Parhaat kiksit tulee kuitenkin kisoissa ;)

  Oon nyt kattonu ton teidän radan useaan otteeseen ja syy miksi rimat putoo on aika selvät ja hyvin saman tyyppiset syyt kuin silloin kun Stella yleensä pudottaa riman. Ekassa riman pudotuksessa Mila kääntää itsensä riman päällä, joka aiheuttaa putoamisen ja kääntäminen taas johtuu siitä että sä käännät just katseesi jonnekkin muualle (kontakti katoaa koiraan) ja samalla käännät aika voimakkaasti rintamasuuntasi juuri kun Mila hyppää. (tälläiset häriöt koiran olisis hyvä osata kestää, mutta alottelevat koirat voi olla herkkiä tälläsille häiriöille). Toinen rima on vielä ilmeisempi: koira väistää sua, koska oot sen linjalla ja sun päällejuoksu (joka tohon olis pitänyt selkeesti tehdä jos olis halunnut tulla tota puolta) on myöhässä. A:n jälkeiseen elämään tuli hirmu kiire, koska olisit itse voinut olla jo vähän pidemmällä loppusuoraa varten, eli siihenkin ihan kunnon päällejuoksu olisi ollut hyvä tehdä :)

  Ensi viikolla sitten Turussa nähdään ja teillä on yks innokas kannustaja ainakin siellä katsomon puolella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä, täytyykin katsella sillä silmällä noita kohtia. Joo kumpa olisin lukenut ne sun viestit ennen rataa :D mutta eipä tuosta niistä huolimatta olisi täysin puhdas rata tullut, mutta olisi pelastanut ainakin ehkä tuon viimeisen riman :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...