sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Muutto loppusuoralla

Huhhuh, eilen oli muutto. Aikasmoista tavaroiden kantelua oli etten sanois! Koko viikko pakattu, eilen kannettu koko päivä tavaroita paikasta toiseen, tänään järjestelty tavaroita taas paikoilleen uudessa kodissa. Puh, että olen poikki, ei oikeen riitä edes energia kirjottamiseen. Ei siis mitään pitkää sepustusta jaksa laittaa, mutta pakko vähän koirien mietteistä jotain kertoa.

Huomaa, että  on koiratkin väsyneitä koko touhuun. Ei ole pikkuisetkaan pystyneet nukkumaan kun kaikki ihmiset on häärännyt muutaman päivän aikana niin kovasti. Viime yö oli ensimmäinen tässä uudessa kodissa ja koirien osalta muutto on sujunut tosi hienosti. Mila ei ollut huomaavinaankaan asunnon vaihtumista, mutta Sofi ei ihan ole oma itsensä. Hiukan normaalia enemmän se vinkuu ja haluaisi joka ovenavauksella myös ulos. Ja kun käytiin vanhassa tyhjässä talossa tänään vielä siivoamassa, niin raukka oli melkein paniikissa kuin ei ollut huonekaluja siellä missään.

Tänä illalla on kyllä jo huomattavasti rennommin valkoinenkin koiruus, joten eiköhän tämä tästä. Yksin jättäminen tulee olemaan varmasti Sofin kohdalla vaikeaa, sellaista on hiukan havaittavissa ainakin... No ensi viikolla harjoitellaan sitä.

Mutta kyllä on ihanaa kun on tilaa :) Ja koirilla kunnon takapiha! Koirat ovatkin jo käyttäneet tilaa hyväkseen leikkimällä, niin sisällä kuin ulkonakin.

Uudesta talosta ei vielä ole kuvia kun tavarat hujan hajan, mutta pari kuvaa vanhan kämpän muuttovaiheista kylläkin, tällaista sekamelskaa meillä on ollut:

 

 Himohamstaajat ;)Ja toisessa blogissani olisi arvontaa, mikäli kiinnostaa :)2 kommenttia:

 1. Moikka! Ai hitsi, teilläkin muutto :D Ja en tiedä miten meidän westiet sopeutuvat seuraavaan, joka on väliaikaisesti hitsin paljon pienempi kuin nykyinen asunto! Ruvetaan rakentamaan taloa niin joudutaan joksikin aikaa johki kaksioon kaikkine tavaroinemme... Apua.. No, onneks järjestys on se, että tytöt kyllä löytää paikkansa ja meille sitten jotkut jämäpaikat :)

  Sulla on niin kaunis tuo shelttikin, oon itsekin harkinnut agilitykoiraksi shelttiä, mutta haluan nyt ensin keskittyä Noppaan että mitä siitä tulee :)

  Mukavia muuttoaskareita ja rapsutuksia teidän koiruileille, ehkä nää kurakelitkin joskus vielä hellittää ja saadaan sitä ihan maailman parasta valkoista jutskaa, lunta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu muutettu on ja koirat on sopeutunut jo tosi hienosti! :) Mutta tosiaan, pienempään on varmasti ikävä muuttaa, vaikkakin vain väliaikaisesti. Mutta onneksi on hyvää mitä osottaa :) Eiköhän ne koiratkin sinne sitten sopeudu tuolla mainitsemallasi tekniikalla ;)

   Kiitos, tykkään kovasti molemmista roduista vaikka on niiiin erilaiset :) Ja silti tulee tosi hienosti toimeen, ei paremmin oikein voisi tulla :) Sheltti on kyllä mahtava agilitykoira, mutta varmasti westiekin jos löytää oikean motivointikeinon (minä en löytänyt).

   Kiitos ja sitä samaa, voisi jo sitä lunta tulla (nimim. kyllätynyt jatkuvaan sateeseen).

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...