torstai 4. lokakuuta 2012

Saisiko Milasta tehtyä villasukat?

... Enää tarvitaan... mikä se oli?... (googlettaa)... VÄRTTINÄ! ;)

No joo...

Seinäjoella olisi kuun lopulla näyttely, joten päätin olla harjaamatta Milaa ennen sitä ettei olla ihan bikini kunnossa.. Mutta nyt lähti kyllä tuppoja siihen malliin ja Mila jotenkin rapsuttelikin itseään aika kovin, että päätin harjata nyt kaiken pois mitä lähtee. Ja kyllä sitä sitten lähtikin!Tuossa tv.tä katsellessa tunnin harjasin ja yllä näkyy saalis. Tuli huomattavasti kevyemmäksi Milan turkki, mutta ei kyllä kuvasta ja profiilista muutenkaan ihan hirveästi näy että tukkaa on lähtenyt, vai mitä sanotte:

^Mila 11kk heinäkuun lopulla

^Mila pari viikkoa sitten, turkkia ei vielä juurikaan lähtenyt

^Tänään harjauksen jälkeen

Ylhäältä katsottuna kyllä huomaa että on hoikempi. Katsotaa nyt miten käy sen Seinäjoen näyttelyn, saattaapi olla että jää väliin :/ Harmi kun menee siinä tapauksessa rahat hukkaan ja jää varmasti se ykkösruusuke tältä vuodelta saamatta... Mutta tuskin se ERI olisi muutenkaan tullut tuolla tukalla. Hö.

Löytyipä muuten vielä tällainenkin iljetys Milasta tuossa harjaillessa:


Hyi kun oli isoin punkki minkä olen nähnyt! Onko noita vielä tähänkin aikaan liikkeellä? :o :/

7 kommenttia:

 1. Onpa Milalla mahtavasti turkkia. Noista karvoista sais aikaan vaikka mitä. Meijän täytyy käydä eläinkaupassa vaateostoksilla. Yök, tuolle punkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu turkkia on, eikä kaikki edes lähtenyt, edelleen tippuu ja varisee! Joo kyllä meilläkin noita vaatteita on, varsinkin sadevaatteet on käytössä usein. Ja talvisin Sofilla usein lämpövaatteitakin, katsotaan nyt jos Milakin tiputtaa kaiken pois niin ehkä sekin tarttee jos oikeen paukkupakkaset tulee :) Mutta te varmasti tarttette :)

   Poista
 2. Mun sheltiltä Lyytiltä (ollaan myös petsiessä) lähti myös tota karvaa ihan hullusti tässä pari viikkoa sitten! Jännä kun näin talveksi alusvillansa pudottavat :D Sulla on kiva blogi ja jään seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän hassusti kyllä ajoittuu tuo turkinlähtö, ehkä se sitten kovimmiksi pakkasiksi vuodenvaihteeseen kasvaa takaisin :) Itselläsi ei ilmeiststi ole blogia vai, kävin kurkkaamassa profiiliasi, mutta ei näkynyt muuta kuin seuraamasi blogit?

   Poista
 3. Joo ei mulla oo tällä hetkellä ainakaan. Aikasemmin oli,mut se meni sitten poistoon kun ei oikein luonnistunut se kirjoittaminen :D

  VastaaPoista
 4. Punkkikausi on ihanat huhtikuu-lokakuu :D Pian pitäis alkaa iljettävyyksien loppua, jotain hyvää talven tulossa siis!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...