sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvin menee mutta menköön

Taas on paljon kyselty pentujen voinnista, ja kaikki voi oikein erinomaisesti! :) Pulskia pötköjä ovat, ja hirrrmusesti kasvaneet. Nyt odotellaan josko viikon päästä aukeaisi ne simmut. 10.5. oli myös Lunan 5v-synttärit! Alla sinä päivänä otettu kuva pennuista (1½vkoa):

poika, Didi & Daisy

Pentujen voinnissa ei siis mitään mainittavaa, kaikki tosi hyvin. Lunalta poistettiin eilen tikit ja olikin muuten hankala poistaa! Itse niitä poistelin, ja tosi ikävästi oli parin ompeleen solmu jäänyt kasvavan ihon alle, mutta lopulta saatiin kaikki pois. Luna oli tosi nätisti vaikka varmasti vähän pisteli pahimpien tikkien kohdalla. Haava näyttää nyt oikeen hyvältä ja varmasti paranee pian.

Sitten taas pikku mätsäripäivitys näistä meidän nuorista neideistä. Lauantaina olin tyttöjen kanssa mätsäilemässä, ja molemmat pärjäsi tosi hienosti! Mila PUN1 BIS 7/8 ja Sofi SIN2 :) Milan tähän mennessä paras tulos, ja Sofikin sijoittui kivasti. Tosin pentuja ei ollut läheskään niin paljon kuin yleensä, mutta siltikin olen Milasta tosi ylpeä. Näistä kevään mätsäreistä on kyllä ollut tosi paljon hyötyä noita virallisia näyttelyitä ajatellen. Jos ihan kylmiltään mentäisi niihin, niin Mila olisi varmasti ihan jännityksestä soikea, nyt se on jo tosi hienosti tottunut isoihin väkijoukkoihin ja tuohon esiintymistouhuun yleensäkkin :)

Sofi pienten aikuisten kehässä toinen vasemmalta:

 
Niilo ja Sofi:


Milasta ei tullut yhtään kehäkuvaa, mutta kotona otettiin palkintokuva:


Sofi sai palkinnoksi SIN2 sijoituksestaan pokaalin, vetolelun, pari namipussia ja possunkorvan. Mila taas omasta PUN1 ja BIS 7 sijoutuksistaan palkittiin pokaalilla, kahdella vetolelulla, kahdella namipussilla, kahdella possunkorvalla ja tuubihuivilla.

Eipä muuta tällä kertaa, muuta kuin että Hyvää äitienpäivän myöhäisiltaa kaikille äideille! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla, että teillä on siellä kaikki hyvin! Pennut näyttää kyllä syötävän suloisilta, oih! <3

  Ja hienot tulokset mätsäreissä molemmilla tytöillä, onnea siitä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten helpottava kuulla pentujen voinnista! Olen jännittänyt kovasti, mitä pienille oikein kuuluu sen yhden postauksesi jälkeen, jonka sitten kerkesitkin poistamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo yllättävän moni sen ehti lukea, vaikka poistin lähes saman tien :) Se oli pelkästään monien väärinkäsitysten ketju, josta en viitsinyt sitten sen tarkempaa selostusta tänne tehdä, kun kaikki oli kuitenkin erehdystä :) pääasia että pennut ovat kuitenkin ihan terveitä! :)

   Poista
 3. WOW! Teillähän on huippu mätsäri menestyksiä!:) Meillä ens torstaina seuraavat mätsäri. Kiva että vauvoille kuuluu hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans tosi yllättynyt ja tyytyväinen että meillä on mennyt näinkin hyvin! :) Jään innolla odottamaan, että voin lukea teidän kisoista :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...