keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kuulumiset

Pennut on nyt puolentoista päivän ikäisiä ja kaikki voivat hyvin, kuten Luna-emokin. Luna pystyy jo vallan itse hoitelemaan pikkuisensa, ja hyvin hoitaakin. Pikkuiset hoitavat oman osansa hienosti, eli nukkuvat ja imevät reippaasti siinä välissä :) Välillä joku joutuu hukkateille pentulaatikossa, mutta hienosti kaikki osaa ryömiä tiensä takaisin Lunan vatsalle ja sisarusten joukkoon :)

Muutama kännykkäkuva päivän ikäisistä pennuista, jälleen poika keskellä ja tytöt reunoilla:

Mila ja Sofi on ihmetellyt aivan hirveästi, että mitä ihmettä siellä alakerrassa (pentuhuoneessa) tapahtuu, kun sinne ei saa mennä! Kummallisia ääniä ja erikoisia hajuja vaan tulee. Ja Sofi joka palvoo Luna-äitiään, niin ei ymmärrä yhtään miksei Lunan luo saa mennä ja miksi pitää vain ikkunasta katsoa kun Luna käy pissalla pihalla. Hirveän kamala tilanne tyttöjen mielestä, varsinkin kun minä olen pentuhuoneessa ja ne joutuu jäämään yläkertaan keskenään :) Nella taas vähän paremmin jotenkin haltsaa tämän tilanteen, sille tämä on jo tuttua juttua :)

Tänään tulin Milan ja Sofin kanssa kotiin, nyt ollaankin pari päivää oltu tuolla Noormarkussa avustamassa pentujen hoidossa. Sofi loukkasi tänään vasemman takajalkansa eikä oikein astu sillä lainkaan... En tiedä mihin se on sen loukannut, kun huomasin vain yhtäkkiä että se ontuu. Täytyy nyt seurata pari päivää ja levätä. Toivottavasti se on vain joku venähdys, joka paranee itsestään. Tassusta en ainakaan löytänyt mitään tikkua tai haavaa, jalka ei ole kosketusarka, mutta ehkä hieman polvea aristaa, tai jotain lihasta(?)...

Koirat sai nyt sitten vähän rauhallista sisäpuuhaa, eli amerikkalaiset jalkapallot (luut) jäystettäväksi. Sofille maistui kyllä, mutta Mila ei edes osannut syödä omaansa :D

Mila pääsi tänään kokovartalopesulle viikonlopun näyttelyitä varten. Neiti oli nätisti suihkussa, mutta aika surkean näköinen se oli koko toimituksen ajan <3
7 kommenttia:

 1. Ihania uutisia, kiitos :) Lunalle ja pennulle rapsutuksia! Pääsiskö niitä katsomaan joskus kesäkuussa vaikka? :) PS: nyt se kuuluisa 7kk-kuva (ei mikään hääppönen) on lisätty meidän blogiin ;D Oleppa hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania pentuja ja onneksi olkoon! Munkin koiralla oli tassussa jotain ja ei mitään näkynyt mutta kun mentiin eläinlääkäriin sinne oli mennyt ihan sairaan pieni lasinsiru joka näky suurennus lasilla otettiin se pois ja tarkistettiin haava ja päästiin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se onkin ikävää, kun koiralla on niin vaikea ilman lääkäriä tietää että kuinka vakavasta vammasta on kyse. Onneks Sofin jalka on jo ollut parempi tänään, yön lepo auttoi :)

   Poista
  2. tosi hyvä että jalka on jo parempi.

   Poista
 3. Aivan ihana blogi sulla!
  Liityn ehdottomasti lukijaksi.
  Tosi suloisia pentuja!
  <3

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...