maanantai 21. toukokuuta 2012

Pennut lähes 3 viikkoa

Huomenna pennut jo kolme viikkoa, aika on mennyt tosi nopeeta! :) Edelleen pennut nukkuu suurimman osan ajasta, kaikki osaa jo kävellä ja tuntuu että korvatkin on alkanut aueta, kun reagoivat jo ääniin hieman. Didi osaa tulla laatikosta pois, taitaa poikakin jo osata, mutta Daisy joka on rauhallisin, ei ole vielä viitsinyt kiivetä "kaiteen" yli ;) Takaisinpäin ei kyllä vielä kukaan osaa tulla, eli mikäli ulkopuolelle joutuu niin melko pian alkaa "Apua!" -vikinä ;)Pennut 2 viikkoa ja 4 päivää:

 Didi, poika, Daisy
 

Poika:


 Daisy:


Didi:


Pennut alkavat jo pikkuhiljaa esitellä omaa luonnettaan, poikapentu ja Didi ovat vilkkaamman oloisia, kun taas Daisy ei aivan yhtä paljon ole liikkeellä. Poika ja Didi ovat myös siinä mielessä samanlaisia, että molemmat nukkuvat erittäin usein selällään. Daisy taas viihtyy vatsallaan :) Mutta kunhan pari viikkoa tästä kuluu niin varmasti kukaan ei enää ole rauhallinen ;)

 Daisy vatsallaan ja Didi sekä poika selällään :) Ja Luna ruokailee.

Didi & Daisy

Myös muut koirat on kaikki päässeet nuuskimaan pentuja. Lähes aina ne joutuvat katsomaan aidan takaa kun Luna hoitelee vauvojaan, tämä ei häiritse Lunaa yhtään, vaikka se näkeekin muut ovella:

Nella, Sofi, Mila

Silloin kun Luna on ulkona pissalla, niin on annettu muiden koirien haistella pentuja lähemmin, kaikki on mennyt tosi hienosti, Nella ja Sofi on antanut pennuille pusujakin. Mila vain tyytyy haistelemaan ja menee sitten kauammaksi, sen mielestä noissa pienissä on jotain hämärää ;)2 kommenttia:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...